10 mei heropening VleesGegroet op site ’t Veilinghuis

Bekend grillrestaurant VleesGegroet zal zijn deuren opnieuw openen op de site van ’t Veilinghuis. De zaak moest vorig jaar abrupt de deuren sluiten na een zware keukenbrand. Op 10 mei zal VleesGegroet zijn gasten verwelkomen op de site van ’t Veilinghuis. Deze laatste blijft ook bestaan.

Op 29 januari 2022 zorgde een ernstige keukenbrand ervoor dat het populaire grillrestaurant VleesGegroet de deuren moest sluiten. Na iets meer dan een jaar heeft eigenaar Lars Vandenreijt een nieuw onderkomen gevonden voor zijn zaak. Op 10 mei zal VleesGegroet weer openen op de site van t’ Veilinghuis op de Tongersesteenweg en daar kijkt Lars bijzonder naar uit.

“We kijken er ontzettend naar uit om terug te beginnen. Vooral omdat we het hoofdstuk niet konden afsluiten zoals we het zelf wilden. Ik wil nu vooral tonen dat ik nog veel meer in mijn mars heb. De volledige inrichting zal de sfeer van een authentiek grill restaurant uitademen. VleesGegroet moet het adres zijn voor zowel een steak met frietjes als voor een verfijnd suggestiemenu. Ook wie houdt van speciale vleesrassen of gerijpt vlees komt hier zeker aan zijn trekken. Het is vooral belangrijk dat iedereen zich welkom voelt.”

Lars Vandenreijt, VleesGegroet

Meer mogelijkheden

Het restaurant verhuist van het stadscentrum naar de Tongersesteenweg, een locatie die meer mogelijkheden biedt. Zo zal er ruimte zijn voor een terras, een unieke VIP chef’s table en is er voldoende ruimte voor professionele grills zoals de Afrikaanse Braai, Ofyr en The Bastard.

“We koken zo weinig mogelijk op elektriciteit en zo veel mogelijk op hout en kolen. In de open keuken zie je ons het vlees snijden op de chef’s table. Het show aspect zal in geen geval ontbreken.”

Lars Vandenreijt, Vleesgegroet

Grill restaurant, brasserie, feestzalen en outdoor cooking

Klanten hebben op de site van ‘t Veilinghuis keuze uit een breed palet aan opties. De feestzaak en de brasserie van ’t Veilingshuis zullen naast VleesGegroet actief blijven. Sterker nog, de drie entiteiten zullen elkaar versterken en elkaar vooruit helpen.

“Mijn zoon Jan focust zich op de brasserie, een ideale locatie voor wie lekker wil eten met de kinderen. Lars voegt daar met VleesGegroet nu ook een echt grill restaurant aan toe. Zelf trek ik de feestzalen. Tot slot zijn we met Bake Away on fire ook verdeler van professionele barbecuetoestellen als Ofyr en The Bastard. Lars zal hier geregeld demonstraties en workshops rond geven. Nog een voorbeeld van hoe we elkaar kunnen versterken.”

Luc Withofs

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!