11 000 reservaties in 1 dag voor cultuurcentrum de Bogaard

Sinds 1 juni konden de scholen van Sint-Truiden en omgeving inschrijven voor het aanbod aan schoolvoorstellingen in cultuurcentrum de Bogaard. Na een schooljaar zonder culturele uitstappen is de goesting in cultuur duidelijk héél groot. Amper 24u na het openen van de inschrijvingen staan er al 11 000 tickets op de teller en de inschrijvingen blijven verder binnenstromen

Het scholenaanbod van CC De Bogaard richt zich op jongeren tussen de 2,5 en 18 jaar. Scholen kunnen niet alleen kiezen uit educatieve voorstellingen maar ook voor echte culturele topmomenten zoals bijvoorbeeld een intieme dansvoorstelling van het Limburgse “Tout Petit.”
Liever wat ludieker? Dan kunnen scholen ook eens een comedy voorstelling meepikken. Schepen van Cultuur Jurgen Reniers is alvast enthousiast over het grote aantal inschrijvingen dat op minder dan 24 uur is binnengestroomd. Al 11.000 tickets werden geboekt.

“Het team van de Bogaard kijkt er in elk geval enorm naar uit om de kinderen en jongeren weer te mogen ontvangen. De schoolvoorstellingen brengen leven in de brouwerij en de verwondering en het enthousiasme van de leerlingen motiveert telkens weer om op zoek te gaan naar de beste voorstellingen voor onze scholen”, aldus nog schepen Jurgen Reniers.

Jurgen Reniers, Schepen van Cultuur

Nog plaats voor het aanbod van juni

De deuren van de cultuurhuizen gaan niet alleen voor scholen weer open. Vanaf 9 juni kan je weer naar CC De Bogaard om een voorstelling mee te pikken. Er zijn nog plaatsen vrij voor het aanbod van juni.
Interesse? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Instagram