12 maart Lente Opendeur!

De Truiense binnenstad fleurt weer helemaal op en houdt haar jaarlijkse Lente Opendeur op zondag 12 maart.

Op zondag 12 maart kan je in Sint-Truiden terecht voor de Lente Opendeur. Verschillende winkels zullen voor deze koopzondag geopend zijn van 14u tot 18u. De shoppingdag maakt deel uit van een reeks lente- en zomeracties waarbij de Truiense binnenstad wordt volgepompt met beleving om shoppers een aangename tijd te bezorgen.

“We trappen het voorjaar af met onze traditionele Lente Opendeur die gevolgd zal worden door de befaamde Ladies City Day en de Truiense Braderie. Bovendien wordt de stad weldra in zomerse sferen omgetoverd door prachtige zomeroverspanningen. Leuke figuren zullen opgehangen worden in onze winkelstraten om al snel de zomerse sferen naar Sint-Truiden te halen. Hoe het er precies gaat uitzien, houden we nog even geheim, maar het is echt prachtig.”

Hilde Vautmans, schepen van middenstand

Belevingsmarkt met livemuziek

Bezoekers worden verwend met fleurige animatie voor jong en oud. Je kan aan het Rad van Fortuin draaien en kans maken op enkele prijzen in samenwerking met Toerisme Sint-Truiden. Bovendien valt er niet alleen heel veel te winnen, maar kan je ook genieten van een belevingsmarkt met livemuziek op de Groenmarkt. Hier kan je het toeristische aanbod uit onze streek ontdekken en een selfie nemen op een bloemenschommel.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!