5 maart fandorp voor thuissupporters STVV

Partners

Op 5 maart zal STVV een fandorp organiseren voor hun supporters tijdens de Derby-match tegen Racing Genk. De Tiensesteenweg zal hierdoor volledig worden afgesloten.

Het nieuwe fandorp zal zich situeren ter hoogte van parking Oost. STVV wil op deze manier terugdenken aan de sfeer rond Stayen toen De Kanarie en Café Stadion de supporters in wedstrijd stemming brachten voor het fluitsignaal.
Ter hoogte van de ingang van Tribune Oost word een mobiele tap voorzien, met een DJ op het dak. Daarlangs zet de organisatie een stukje van parking Oost af. Hier installeren ze enkele foodtrucks en een springkasteel voor de kinderen. De Tiensesteenweg wordt afgesloten voor verkeer zodat supporters in alle rust kunnen opwarmen.

“We roepen onze supporters langs deze weg op om vroeg naar Stayen af te zakken: vanaf 11u openen we de deuren. Zo kunnen we het fandorp op een gepaste manier inwijden en is iedereen goed opgewarmd voor het eerste fluitsignaal.”

Sven Menten, wedstrijdorganisatie STVV

Sfeervideo om supporters te verenigen

Dat STVV sinds het aantreden van Bert Stas als brand manager zich nog extra richt op hun supporters en hun beleving van hun ploeg, is duidelijk. De verschillende fandorpen en leuke acties zoals de mini-Binkie knuffels zijn daar een voorbeeld van.
Nu lanceert STVV naar aanleiding van de derby tegen Genk een video om het vuur bij de supporters aan te wakkeren.

“De video sluit aan bij onze campagne ’10.000 vlammen, één vuur. In het filmpje gooien supporters van onze verschillende supportersclubs één voor één een blok hout – of een fikse scheut olie – op het smeulende vuur. Onze jonge fan Dylano staat symbool voor de toekomst. En ook oud-spelers Roland Velkeneers, Peter Voets en Michel Vanderloop spelen een belangrijke rol. Door het samengaan van de passie van onze achterban en de voetbalhistorie van STVV worden de oorspronkelijke vonken een echte steekvlam.”

Bert Stas, brand manager STVV

De organisatie vraagt aan iedereen om tijdig tickets te bestellen.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief