8000 bezoekers voor Lichtjes in het Park

Partners

De derde editie van Lichtjes in het Park op zaterdag 18 december was wederom een groot succes! 8000 bezoekers kwamen kijken naar de betoverende lichtinstallaties waarmee het stadspark was versierd.

In de eindejaarsperiode wordt het stadspark van Sint-Truiden door middel van lichtinstallaties en honderden kaarsen omgevormd tot een sprookjesachtig landschap. Bezoekers konden op corona-veilige manier van de Sint-Truiden by Lights wandeling overgaan naar het spektakel in het stadspark.
Ieder kind dat ‘Lichtjes in het park’ bezoekt, ontving een leuk sfeerlichtje dat symbool staat voor licht en warmte voor de mensen die het nodig hebben. De honderden sfeerlichtjes zorgden samen voor een uniek beeld in het park en het stadscentrum. De combinatie met Sint-Truiden by Lights & Music, bracht extra veel volk op de been.

Sint-Truiden Solidair

‘Lichtjes in het park’ is niet alleen een visueel evenement maar staat symbool voor warmte en solidariteit. Daarom was er ook dit jaar een kledingboom waar mensen kinderkleding in goede staat konden doneren zodat geen enkel Truiens kind het deze winter koud moet hebben. Er werden 16 grote zakken met kledij ingezameld een topeditie!

“Sint-Truiden is een warme en solidaire stad, waar de inwoners om elkaar geven. Dat verklaart het succes van ‘Lichtjes in het Park’.”

Hilde Vautmans, schepen van jeugd

Bekijk hieronder sfeerbeelden van Truiens talent Rajendra Rasaily.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief