Davinia’s Dance Complex grootste dansschool van Limburg in Pand 63

Partners

De stationsbuurt krijgt er weer een ankerpunt bij. Davinia’s Dance Complex (DDC) is officieel verhuisd en neemt zijn intrek in Pand 63, waar ooit een fitnesszaak gevestigd was. De nieuwe dansschool zal niet alleen voorzien zijn van zeven danszalen, maar ook een eigen bistro hebben, genaamd Gigi’s.

Davinia’s Dance Complex, geleid door Davinia Janssens en Roy Julen, is al acht jaar een gevestigde naam in Sint-Truiden en de danswereld. Met haar wedstrijdteams haalde team DDC de laatste jaren al de ene na de andere trofee binnen. De winsten van de afgelopen jaren cumuleerden afgelopen zomer in een mooie reis naar LA, naar de grootste danswedstrijd ter wereld World of Dance.

Met onze danswedstrijden willen we een aanbod creëren voor onze jonge dansers die extra uitdaging willen en een hoger niveau willen bereiken. En met succes want recent mochten onze teams naar een van de grootste danswedstrijden ter wereld trekken: World of Dance in LA!

Davinia Janssens, eigenaar DDC


De teams kwamen helaas niet met het goud naar huis, maar kregen wel de kans zich te meten met de beste teams ter wereld. Een hele prestatie!

Voor professionals en recreanten

Via de wedstrijden zet DDC zich extra op de kaart in de wereld van professionele dansers en semi-professionals. Tijdens de danslessen van DDC scout Davinia’s echtgenoot Roy Julen regelmatig dansers voor professionele opdrachten, aangezien hij werkzaam is in de tv-wereld. DDC biedt daarom ook workshops en lessen aan voor professionals en semi-professionals uit de danswereld, maar evengoed kunnen dansers die een leuke hobby zoeken terecht bij de dansschool.

DDC biedt een uitgebreid aanbod van dansstijlen aan voor alle leeftijden, van moderne dans en hiphop tot klassiek ballet, koppeldans en yoga. Zelfs kinderen vanaf twee jaar kunnen al deelnemen aan de lessen, wat de laagdrempeligheid van de school benadrukt.

Ter gelegenheid van de opening organiseert DDC op zondag 1 en 8 september opendeurdagen, waar geïnteresseerden GRATIS danslessen kunnen volgen. Daarnaast vindt van 10 tot 14 september 2024 een gratis lessenweek plaats, waarin zowel nieuwe als bestaande leerlingen verschillende dansstijlen kunnen uitproberen.

Gigi’s

Maar Davinia en Roy hebben nog meer in petto voor Pand 63. Het jonge danspaar lanceert ook Gigi’s, een gezellige bistro waar bezoekers en treinreizigers terechtkunnen voor een koffie to stay & to go, een snelle lunch, of om te genieten van een apéro met cocktails en tapas in een ontspannen Ibiza-sfeer. Gigi’s vormt de perfecte aanvulling op de levendige sfeer van Pand 63.

We willen van Gigi echt een leuke, bruisende bistro maken waar mensen een hapje, drankje, gezellige lunch en ook take-away koffie kunnen halen. We willen echt een rustplaats creëren voor studenten, reizigers en passanten aan het station. De buurt is het laatste jaar echt verbeterd en dat zal met Gigi zelfs nog beter worden.

Davinia Janssens, eigenaar DDC

Gigi’s heeft het potentieel om een antwoord te bieden op de nood aan een extra horecazaak aan het Truiense station. Sinds de verhuis van Hasp-O Centrum wordt het Truiense station ’s middags vaak een hangplek voor jongeren die even het schooldomein willen verlaten. Een leuke zaak extra in de stationsbuurt is zeker een meerwaarde voor de buurt!

Onze redactie wenst Davinia en haar team veel succes toe!

Lees ook

Sint-Truiden zet in op Fastteam 3800 voor het onderhoud van de...

Het lokaal bestuur Sint-Truiden zal vanaf vandaag ‘Fastteam 3800’ inzetten voor het snel en vakkundig opsporen en oplossen van allerlei meldingen over het openbaar...

3500 plantjes verkocht voor Kom op Tegen Kanker

De jaarlijkse plantjesverkoop voor Kop op Tegen Kanker liep dit jaar als een trein in Sint-Truiden.
yontex apres ski- apres ski - sint truiden - grote markt - feest - massafuif

Yontec Après-ski kondigt nieuwe editie aan met familiaal programma en internationale Après-ski...

De Yontec Après-ski is van start gegaan met de organisatie van hun evenement. Dit jaar kiezen ze voor hun 13de editie vor een familiaal...

Instagram

Stad Sint-Truiden bekijkt mogelijkheden om stadsadministratie te verhuizen naar de private markt.

Het stadsbestuur gaat een dossier in de markt zetten
Ingrid Kempeneers wil dan toch geen samenwerking met Vlaams Belang. Dat zegt ze in een rechtzetting na enkele artikels die 3800 effectieve deelnemers en heel wat supporters! 🏃🏃‍♀️

Ook dit jaar was de Monumentenrun een succes! Was jij erbij?

Beelden: sociale media
{{content:words:20}} Mooi nieuws uit de Truiense middenstand!✨

De familie Hollebeke zal het levenswerk van zoon en broer Geert Hollebeke verder zetten. De
Nieuwe bloembakken en banken in centrum Sint-Truiden.🌿🪴

In het centrum werden de afgelopen week nieuwe bloempotten en banken aangebracht.
De bedoeling van
80 jaar bevrijding in Sint-Truiden. ❤️

Ben jij naar de intocht van de Amerikanen gaan kijken? Of mee gaan swingen op
Donderdagavond rond 20.50 u begon een hevig onweer over Sint-Truiden te trekken.

In de Abdijstraat en Gasthuisstraat veroorzaakte dit wateroverlast.
Het is
Nieuwe naam voor CD&V Sint-Truiden - Team Ingrid. 🗳️

Met de nieuwe naam trekt de Truiense CD&V naar de kiezers in

Advertentie

Nieuwsbrief