Ciao Bambino verhuist naar nieuwe locatie in de Luikerstraat

Partners

Op vrijdag 20 september verhuist babyspeciaalzaak Ciao Bambino van de Capucienessenstraat naar hun gerenoveerde pand in de Luikerstraat. Zaakvoerster Karolien Vanheusden, ondersteund door haar echtgenoot Sven Bamps, lanceert er een uniek concept waar pre- en postnatale begeleiding voor moeder en kind samen met onder andere esthetische geneeskunde gecombineerd kunnen worden met mode en lifestyle. 

Ciao Bambino is in Sint-Truiden een gevestigde waarde. De zaak, opgericht in 2017,  werd in februari 2023 overgenomen door Karolien Vanheusden en Sven Bamps. Kort na de overname lanceerde Ciao Bambino zijn webshop. Het pand in de Capucienessenstraat bleek al snel te klein voor de ambitieuze groeiplannen van de nieuwe eigenaars. Daarom kozen ze voor een verhuis naar de Luikerstraat. Het pand kreeg een totale make-over en opent op vrijdag 20 september de deuren.

Meer dan een babywinkel

Karolien Vanheusden en Sven Bamps, de zaakvoerders van Ciao Bambino, hebben beiden een verleden en heden in de zorg. Karolien ruilde enkele jaren geleden haar job als verpleegkundige in voor het ondernemerschap. Als ouders van twee jonge kinderen weten ze zelf hoe belangrijk een goede omkadering is, bij de zwangerschap en nadien.

Als jonge mama zit je vaak met zoveel vragen. Doe ik het wel juist? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind beter slaapt? We vinden het vanuit onze zorgachtergrond belangrijk om ouders niet alleen te voorzien van alle kinderspullen maar ook te begeleiden in de opvoeding. Verder is zelfzorg voor de ouder uitermate belangrijk.

Karolien Vanheusden,

Ciao Bambino is daarom niet zomaar een babywinkel maar ook een (para)medisch centrum voor ouders en hun kroost waar beleving centraal staat. Het gelijkvloers en de eerste verdieping zijn ingericht als winkel met meubilair, koetsen, draagtassen, knuffels, speelgoed en kledij van 0 tot 6 jaar. 
Op de tweede verdieping bevinden zich consultatieruimtes waar deskundigen (diëtiste, esthetisch arts, psychologe,…) klanten kunnen ontvangen en workshops worden gehouden. Zo wil Ciao Bambino zorgen voor meer verbinding met en tussen de klanten en een betrouwbare partner worden voor het gezin in de eerste levensjaren van het kind. Vanaf de geboortelijst tot gevarieerd eten en stabiel slapen maar ook naar een “mama-papa-team” dat zich voelt als de beste versie van zichzelf.

Workshops

Karolien werkt samen met experts in hun vak voor een adequate postnatale begeleiding, zoals onder andere voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Jolien Durwael die consultaties en workshops houdt rond eetproblemen bij kinderen. 

De combinatie van mode, lifestyle en een (para)medische aanbod is vrij uniek in België.

Karolien Vanheusden

Moeders die last hebben van esthetische kwalen na de zwangerschap kunnen deze door een esthetisch arts laten behandelen. Op termijn zullen ook andere deskundigen progressief hun intrek nemen in dit totaalconcept.

De eerste workshop wordt gehouden door Jolien Durwael over het eetpatroon en aanverwante problemen bij kinderen op 27 november 2024.

Meer informatie kan je vinden op de website www.ciaobambino.be.

Lees ook

Dit weekend Fruitfest in Sint-Truiden met cultuur, muziek en natuurlijk fruit

We trappen de herfst in Sint-Truiden af met fruit, evenementen, shoppen, lekker eten, cultureel erfgoed en fietsplezier tijdens een fruitig, gratis stadsfestival. Van fruit(bier)proeverijen,...
PFOS- PFAS - Sint truiden - sinttruin begot - melsterbeek - vervuiling - tenneco - monroe- protest - milieuactivisten - provincie limburg

Milieuactivisten protesteren tegen verdere vervuiling Truiense Melsterbeek. Tenneco meldt verbetering door...

Op woensdagavond hebben milieuactivisten van zowel Greenpeace als Climaxi geprotesteerd aan het provinciehuis in Hasselt. Zij vroegen aandacht voor de PFAS-waarden in de Melsterbeek...
fastteam 3800 - stadswerkhuis - openbare orde - sluikstorten - sint truiden - sintruinbegot - lokaal nieuws

Sint-Truiden zet in op Fastteam 3800 voor het onderhoud van de...

Het lokaal bestuur Sint-Truiden zal vanaf vandaag ‘Fastteam 3800’ inzetten voor het snel en vakkundig opsporen en oplossen van allerlei meldingen over het openbaar...

Instagram

Vanaf nu in actie, het Truiense Fastteam 3800.⚡️

Deze teams van het stadswerkhuis, zullen doorheen de dorpen en het stadscentrum rijden
Stad Sint-Truiden bekijkt mogelijkheden om stadsadministratie te verhuizen naar de private markt.

Het stadsbestuur gaat een dossier in de markt zetten
Ingrid Kempeneers wil dan toch geen samenwerking met Vlaams Belang. Dat zegt ze in een rechtzetting na enkele artikels die 3800 effectieve deelnemers en heel wat supporters! 🏃🏃‍♀️

Ook dit jaar was de Monumentenrun een succes! Was jij erbij?

Beelden: sociale media
{{content:words:20}} Mooi nieuws uit de Truiense middenstand!✨

De familie Hollebeke zal het levenswerk van zoon en broer Geert Hollebeke verder zetten. De
Nieuwe bloembakken en banken in centrum Sint-Truiden.🌿🪴

In het centrum werden de afgelopen week nieuwe bloempotten en banken aangebracht.
De bedoeling van
80 jaar bevrijding in Sint-Truiden. ❤️

Ben jij naar de intocht van de Amerikanen gaan kijken? Of mee gaan swingen op
Donderdagavond rond 20.50 u begon een hevig onweer over Sint-Truiden te trekken.

In de Abdijstraat en Gasthuisstraat veroorzaakte dit wateroverlast.
Het is

Advertentie

Nieuwsbrief