cdn_helper

cdn_helper

Werken Schepen Dejonghstraat en Houtmarkt van start op 26 april

Partners

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Op maandag 26 april start fase 1 van de riolerings- en wegeniswerken in de Schepen Dejonghstraat en Houtmarkt. Tijdens fase 1 wordt daarbij de Houtmarkt aangepakt. De werken focussen zich in een eerste fase op de Houtmarkt en zullen tot de eerste helft van juli duren.

De bestaande verharding zal worden opgebroken waarna het hoofdriool wordt aan gelegd. Voor de aanleg van het hoofdriool wordt gewerkt vanaf het kruispunt met de Plankstraat/Clement Cartuyvelsstraat x Stenaertberg richting Schepen Dejonghstraat. Gelijktijdig met de aanleg van het hoofdriool volgen de aansluitingen van de afvoeren van de woningen op het nieuwe hoofdriool.
Zodra de rioleringswerken zijn uitgevoerd volgen de wegenwerken met achtereenvolgens het grondwerk, de funderingen, de straatkolken, de goten en borduren en de wegverharding zelf.
Pas wanneer de werken op de Houtmarkt volledig afgerond zijn zal er worden overgegaan naar fase 2, de werken in de Schepen Dejonghstraat. Het einde van fase 1 wordt voorzien voor de eerste helft van juli. Hierna volgt het bouwverlof waarna fase 2 van de werken starten.
Bewoners worde, gevraagd rekening te houden met het feit dat tijdens de werkuren de toegang tot de woning soms moeilijk kan zijn.

Parkeerverbod
Om een vlotte en veilige uitvoering van de geplande werken te garanderen zal er per fase een parkeerverbod worden ingesteld. Tijdens deze fase van de werken zal er ook een parkeerverbod van kracht zijn in de Hamelstraat. De Hamelstraat zal immers tijdelijk doodlopend zijn met plaatselijk dubbelrichtingsverkeer tot gevolg.
De wagens moeten buiten de werfzone geplaatst worden.
Sommige garages zullen tijdens één of meerdere fasen van de geplande werken mogelijk niet meer bereikbaar en/of toegankelijk zijn. Wie een vergunde parkeerplaats of garage huurt of in eigendom heeft binnen de werfzone kan een voorbehouden parkeerplaats op de parking van de Veemarkt aanvragen.

Voor meer informatie over de werken en voor het aanvragen van de voorbehouden parkeersplaats, kan je klikken op deze link.

Lees ook

Klanten van Twenty Two Coffee trekken erop uit om te supporteren...

Simon Mignolet en zijn Club Brugge spelen vanavond de terugwedstrijd van de halve finale in de UEFA Europe Conference League tegen Fiorentina. Om hem...

Leerlingen Atheneum Sint-Truiden gaan uit de bol op Stressfactor

Het GO! Atheneum Sint-Truiden gaf vrijdag het startschot voor de festivalzomer tijdens ‘StressFactor Live’. Met artiesten als Michael Schack, Karakals, Nina Black en Cristian...

Analyse: Politiek Sint-Truiden reageert met stilte op de 4de audit

Eind april werd Sint-Truiden geconfronteerd met de resultaten van de 4de forensische audit. Hierin werden verschillende namen genoemd maar het onderzoek draaide vooral rond...

Twenty Two Coffee trekt vandaag met een fanbus vol klanten, familie en vrienden naar de halve finale van de UEFA Atheneum Sint-Truiden l Campus Speelhof ging afgelopen vrijdag uit de bol op het schoolfestival StressFactor LIVE! 🎤

Herbeleef het via www.sintruinbegot.be
Studenten Communicatie PXL komen naar Sint-Truiden met hun event Global Village!😍

Op dit Food Festival, georganiseerd onder de naam Harmony Events,
Ontdek het verhaal van de Truiense belforttoren! 🌟

Sint-Truiden viert dit jaar 25 jaar Unesco Werelderfgoed van de belforttoren en van
Nieuwe Drag Show op de Groenmarkt!🥳

Op 15 augustus kan je op de Truiense Groenmarkt gaan kijken naar een vernieuwde Drag
𝙒𝙞𝙚 𝙬𝙤𝙧𝙙𝙩 𝙈𝙞𝙨𝙩𝙚𝙧 𝙎𝙏𝙑𝙑 2024? 😍

Supportersclub Victoria organiseert dit jaar weer de verkiezing Mister STVV.
Je kan nog tot 10
Rustige zonnige dagen. ☀️

Een mooie zomerse dag in onze Trudostad waarbij veel mensen de rust gingen opzoeken op een terrasje
Juwelier Willems verbouwt en organiseert daarom vanaf 2 mei een uitverkoop. 💍

Binnenkort starten de renovatiewerken in de inloopwinkel van Juwelier
Vanavond op zoek naar een flinke dosis tunes? Dan kan je terecht bij CC de Bogaard! 🎸🎧

Je kan vier nieuwe
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right Volg ons op instagram
cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Advertentie

cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Nieuwsbrief