Academie Haspengouw maakt zich op voor een rentree met opvallende video

Partners

Vanaf 1 september mogen leerlingen van alle scholen de digitale klas achter zich laten en weer echt naar school gaan. Ook bij de Academie Haspengouw zal dat het geval zijn. Als campagne voor de nieuwe inschrijvingen lanceerde de academie een leuke video.

Na een moeilijk coronajaar waarin de Academie zijn leerlingen voornamelijk digitaal welkom heette, maken ze zich klaar voor een (r)entree van leerlingen. Ze lanceerden vandaag hun campagne voor de inschrijvingen voor volgend schooljaar. Om de inschrijvingsperiode luister bij te zetten start de Academie deze week met een online videocampagne. De muziek is van de hand van Jan De Maeyer, leerkracht Frank Nijssens zie je in de hoofdrol, Peter Preuveneers regisseerde het geheel.

“De academie is er voor iedereen. Maak je voor het eerst je entree als beeldend kunstenaar, danser, acteur of muzikant? Of maak je (na een corona-dip) graag je rentree in je favoriete kunstvorm? Iedereen is terug fysiek welkom in de lessen Beeld of Podium. Om zeker te zijn van een plekje in je favoriete les, roepen we iedereen op om nu al in te schrijven. We kiezen voor een bescheiden en veilige klasbezetting. Geen overvolle klassen dus.”

Jurgen Reniers, schepen van Kunstonderwijs


Overal en voor iedereen een podium of atelier
De Academie Haspengouw beschikt over een uitgebreid netwerk met een twintigtal vestigingsplaatsen in negen filiaalgemeentes in Zuid-Limburg. Je vindt er een veelzijdig lesaanbod van muziek, theater, beeld en dans. Zo garandeert de Academie een kunstige regio, waar iedereen zijn plekje vindt èn dit meestal dicht bij huis.

Om mensen over de drempel te trekken organiseert de Podiumafdeling van de Academie op zaterdag 4 september een DOE-dag. In de Beeldafdeling kan je een gratis (proef)les meevolgen. Zo wil de Academie potentiële leerlingen even laten proeven van het aanbod.

Inschrijven


Om de inschrijvingsperiode luister bij te zetten start de Academie deze week met een online videocampagne. De muziek is van de hand van Jan De Maeyer, leerkracht Frank Nijssens zie je in de hoofdrol, Peter Preuveneers regisseerde het geheel.
Het ruime lesaanbod is terug te vinden op www.ahbeeld.be of www.ahpodium.be. Zeker zijn van jouw plaatsje in je favoriete les? Schrijf je nu al in via via www.mijnacademie.be. Daar kies je voor AHPodium en/of AHBeeld.

Lees ook

Geen kartel maar strategische keuze. Groen Sint-Truiden reageert na aankondiging WOW

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober zal Groen Sint-Truiden geen eigen lijst indienen. Het enige gemeenteraadslid van de partij heeft de keuze gemaakt om...

Christian Lattanzio wordt nieuwe coach van STVV

Achter de schermen werkten de sportieve beleidsmakers van STVV de voorbije weken hard aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Dat mondt vandaag uit...

WOW Sint-Truiden stelt eerste kandidaten voor waaronder Groen kopstuk Peter van...

WOW Sint-Truiden is naast Open VLD Sint-Truiden de eerste politieke partij die ons al een glimp van hun lijst gunt. Opvallende aanwezigen op de...

Instagram

WOW Sint-Truiden stelt eerste tien kandidaten voor.🗳

Na Open VLD Sint-Truiden geeft nu ook WOW inkijk in hun lijst voor de
Midweek, Dansplan en meer groen!✨

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar in Sint-Truiden, heeft zijn deuren weer geopend. Dit jaar vullen ze
𝘾𝙧𝙚𝙖𝙩𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙯𝙤𝙢𝙚𝙧𝙗𝙖𝙧 𝙑𝙧𝙞𝙟𝙨𝙩𝙖𝙖𝙩 𝘼 𝙤𝙥𝙚𝙣𝙩 𝙫𝙖𝙣𝙖𝙫𝙤𝙣𝙙 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙙𝙚𝙪𝙧𝙚𝙣! 🥳

De zomerbar verhuisde voor deze editie van het verlaten schoolgebouw Atheneum in
Sint-Truiden kleurt geel na de nationale verkiezingen van 9 juni. 🗳

Vlaams Belang heeft zich afgelopen zondag gebombardeerd tot de grootste
Actievoerder Filip Ectors werd daarstraks gevraagd te vertrekken aan het kiesbureau van de Gazo. 📊

De man was actie aan het
Fijne vaderdag aan alle papa’s! 😍

#vaderdag
Morgen is het zover!
Dan trekken we met z’n allen naar de stembus. 🗳️☑️

Heb je nog vragen of ben je het
Een actie tegen 💩

Nog tot 12 u kan je gratis een foto met je hond laten nemen op het Damiaanplein.
Een warm licht voor alle studenten! 🕯️

In de hoofdkerk brandt de Trudofederatie een kaars voor de blok.
Alle kleine beetjes

Advertentie

Nieuwsbrief