Academie Haspengouw maakt zich op voor een rentree met opvallende video

Vanaf 1 september mogen leerlingen van alle scholen de digitale klas achter zich laten en weer echt naar school gaan. Ook bij de Academie Haspengouw zal dat het geval zijn. Als campagne voor de nieuwe inschrijvingen lanceerde de academie een leuke video.

Na een moeilijk coronajaar waarin de Academie zijn leerlingen voornamelijk digitaal welkom heette, maken ze zich klaar voor een (r)entree van leerlingen. Ze lanceerden vandaag hun campagne voor de inschrijvingen voor volgend schooljaar. Om de inschrijvingsperiode luister bij te zetten start de Academie deze week met een online videocampagne. De muziek is van de hand van Jan De Maeyer, leerkracht Frank Nijssens zie je in de hoofdrol, Peter Preuveneers regisseerde het geheel.

“De academie is er voor iedereen. Maak je voor het eerst je entree als beeldend kunstenaar, danser, acteur of muzikant? Of maak je (na een corona-dip) graag je rentree in je favoriete kunstvorm? Iedereen is terug fysiek welkom in de lessen Beeld of Podium. Om zeker te zijn van een plekje in je favoriete les, roepen we iedereen op om nu al in te schrijven. We kiezen voor een bescheiden en veilige klasbezetting. Geen overvolle klassen dus.”

Jurgen Reniers, schepen van Kunstonderwijs


Overal en voor iedereen een podium of atelier
De Academie Haspengouw beschikt over een uitgebreid netwerk met een twintigtal vestigingsplaatsen in negen filiaalgemeentes in Zuid-Limburg. Je vindt er een veelzijdig lesaanbod van muziek, theater, beeld en dans. Zo garandeert de Academie een kunstige regio, waar iedereen zijn plekje vindt èn dit meestal dicht bij huis.

Om mensen over de drempel te trekken organiseert de Podiumafdeling van de Academie op zaterdag 4 september een DOE-dag. In de Beeldafdeling kan je een gratis (proef)les meevolgen. Zo wil de Academie potentiële leerlingen even laten proeven van het aanbod.

Inschrijven


Om de inschrijvingsperiode luister bij te zetten start de Academie deze week met een online videocampagne. De muziek is van de hand van Jan De Maeyer, leerkracht Frank Nijssens zie je in de hoofdrol, Peter Preuveneers regisseerde het geheel.
Het ruime lesaanbod is terug te vinden op www.ahbeeld.be of www.ahpodium.be. Zeker zijn van jouw plaatsje in je favoriete les? Schrijf je nu al in via via www.mijnacademie.be. Daar kies je voor AHPodium en/of AHBeeld.

Instagram