Actie dierenbakkerij Kastaar voor Dierenasiel Sint-Truiden

Kastaar is een bakkerij uit Geetbets die is gespecialiseerd in het maken van lekkernijen voor je huisdier. Zij houden momenteel een actie tvv het Dierenasiel van Sint-Truiden.

Je hond willen laten genieten van een ijsje? Best niet, want gewone ijsjes voor mensen zijn niet goed verteerbaar voor honden. Verschillende zaken springen de laatste jaren echter in op de nood voor lekkernijen voor huisdieren.
Kastaar is zo’n bedrijf! Het werd opgericht door Femke en Maarten. Beiden geloven ze in het feit dat lekkers ook op een verantwoorde wijze voor je huisdier kan. Daarom maken ze aangepaste gebakjes etc en geven ze op hun website geregeld advies over gezonde voeding voor je honden, katten of paarden.

Nu doet Kastaar ook een leuke actie tvv van het dierenasiel van Sint-Truiden. Van alle bestellingen die voor 31 mei worden geplaatst (en vermelden dat ze bestellen via dierenasiel Sint-Truiden) gaat 15% van het bedrag naar het Truiense dierenasiel.

Neem zeker een kijkje op de webshop van Kastaar via deze link.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!