Al meer dan 300 tickets verkocht voor Midweek

De exclusieve editie van Midweek met food, afterwork, cocktails, traditie en ambiance op de Groenmarkt, kent succes. De formule zorgde al voor meer dan 300 verkochte tickets.

Geen traditionele Midweekfeesten dit jaar maar wel één feest vol lekker eten en feest. Op woensdag 6 juli kan je afzakken naar de Groenmarkt vanaf 17.30 u. Je kan dan genieten van lekker eten en natuurlijk heel veel sfeer. Er zijn 1000 partytickets beschikbaar en 80 food/partytafels.

Het programma

“Het wordt een heel bijzondere editie! We starten meteen na het werk om 17u30. Tot 20u wordt de mogelijkheid tot Food voorzien met een Midweek menu samengesteld door:

top chef Pajtim (Haspengouws Rund op Ofyr), Spiessens (sushi),Noordzee Brussel (garnaalkroket) en Crème van een vent (ijsjes). Je kan een Fun Drinks tafel reserveren vanaf 5 personen met of zonder Foodpakket. Wie voor 19.30 u langskomt krijgegt bovendien een gratis welkomstcocktail or mocktail van host Virginie Claes.”

Pascal Vossius, organisator

Bij Midweek hoort natuurlijk ook muziek. Headliner is Michael Schack die als topdrummer al speelde voor Clouseau, Soulsister en vele anderen. Hij zal zorgen voor een percussieshow. Verder kan je genieten van lokaal Truiens talent met:

  • – Lassy FM (Lenny & Wahied), zijn het vertrouwde,alombekende en sfeermakende duo uit Sint-Truiden.
  • Michael Midnight (Kim Mathijs) is onze headliner, bekend van onder andere Tomorrowland. Dit Truiens talent zal in augustus ook Pukkelpop afsluiten.
  • -Grammy is de andere Truiense top DJ van dienst tijdens onze apero/diner om 18u
  • De huis DJ’s van de Cosmo vullen dit sterk programma nog verder aan

Zij zullen spelen vanaf de stelling die je dit weekend kon spotten op de Groenmarkt.

 

Goed weer garantie?

Midweekfeesten 2022 zal dit jaar doorgaan op woensdag 6 juli op de Truiense Groenmarkt. Indien de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, zal het event doorgaan in Loods 66 (Lichtenberglaan in Brustem). Hou de kanalen van Midweekfeesten in de gaten. Zij zullen op 4 juli bekend maken of het evenement doorgaat op de Groenmarkt of in Brustem.

Praktisch

Kaarten voor het evenement kosten 10 euro per persoon.
Wie voor 19u30 komt, krijgt bij het binnenkomen een Midweek cocktail/mocktail twv. 10 euro en heeft dus in principe zijn inkom gratis.
Er zijn 1000 partytickets beschikbaar en 80 food/partytafels. Ticketprijs begint vanaf 375 euro.

Check zeker de website om tickets te kopen en tafels te reserveren.
Voorverkoop kaarten zijn te verkrijgen bij Cosmocafé.

Wees er snel bij!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!