Après-Ski maakt headliner bekend

De organisatie van de Après-ski heeft zopas het programma bekend gemaakt van de nieuwe editie op donderdag 28 december. Niemand minder dan Frank Verstraeten (DJ FOU) verzorgt op de Grote Markt de Zillion-sound. 

DJ FOU staat beter bekend als FOU69 en daarmee gaat hij verder dan een artiest. Deze levende legenda zal de Zillion vibes naar de Truiense Grote Markt brengen.

“Frank had al in de media aangegeven niet boekbaar te zijn, maar we zijn blijven aandringen. De Après-ski kan zo na 4 jaar net zoals de ZILLION succesvol herboren worden.”

Boris Lammens

Naampartner en VIP

De organisatie achter de Après-Ski gaat vanaf dit jaar ook werken met een naampartner. De Après-ski die voortaan de Yontec Après-ski heet, haalt op deze manier niet alleen een commerciële partner binnen maar helpt dit bedrijf ook zijn naamsbekendheid over heel Limburg te vergroten door de connectie aan het evenement.
De Après-Ski zal dit jaar ook een B2B-platform van 3 meter hoog hebben voor een 300-tal lokale ondernemers en onze vaste partners. Dit biedt de mogelijkheid om te netwerken met een geweldig uitzicht op de Après-ski. Pakketten, beschikbaar vanaf 5 personen met dranken en parking inbegrepen, kunnen worden gereserveerd via de volgende link: https://form.jotform.com/232822011379350.

Programma met lokale helden en jonge DJ’s

Het programma van de avond belooft een muzikale reis te worden door verschillende hoogtepunten, beginnend met Expo Soundsystem. Drie jonge DJ’s uit het Sint-Truidense jeugdhuis zullen van 16 uur tot 18 uur de Grote Markt vullen met muziek. Daarna volgt een line-up met onder andere DJ Will, The Bobmeister, DJ Fou vs Dave Lambert (19.30 uur), Frank Mellemans, Lassy FM en afsluitend DJ Ward om 23.30 uur.

“DJ Ward kennen we onder andere van I Love the 90’s. Het feest begint om 16 uur en eindigt stipt om 00.30 uur, de toegang blijft gratis.”

Peter Onkelinx van de Après-ski.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!