Aquatron slaat nieuwe weg in!

Partners

Aquatron is al jaren een gekend fenomeen voor de welnessgenieters in onze streken. Enige tijd geleden kozen de eigenaren Georgy en Linda ervoor om hun avontuur in wellnessland te stoppen. De zaak werd overgenomen door de neef van Georgy Lennert en zijn vriend Stijn. Onze redactie ging met hen aan de praat over Aquatron en hun nieuwe aanpak.

Aquatron was vroeger “Aquatron thermen”, een openbaar saunacentrum waar badkledij niet was toegestaan. De zaak stond in Sint-Truiden al vele jaren bekend als een gezellige, warme en zeer aangename sauna met een vast cliënteel. Naast genieten van een wellnessmoment kon je er ook lekker eten.
De voormalige eigenaars Georgy en Linda vonden in Lennert Van Welkenhuysen (de neef van Georgy) en zijn partner Stijn waardige opvolgers om Aquatron voort te zetten. Al gingen Lennert en Stijn niet te snel van start. Ze wouden eerst goed nadenken welk concept ze wouden neerzetten met de zaak. Beiden komen namelijk uit een heel andere sector. Waar Stijn directeur is van een basisschool is Lennert administratief medewerker. Het koppel deelt wel een passie voor wellness, met namen privésauna’s. Deze passie gecombineerd met het feit dat het duo graag mensen ontvangt, gaf hen de aanzet om te starten met het project.

“Privé sauna is iets wat ons altijd heeft aangesproken. Aangezien we beiden zeer gastvrij zijn en graag mensen in de watten leggen, leek ons dit een ideale opportuniteit. De huidige samenleving vraagt steeds meer van de mensen. Het tijdperk van burn-out, depressie, … is meer dan ooit aangebroken. Ontspanning, mentale/lichamelijke gezondheid en welbevinden moeten terug een centrale plaats krijgen in het leven van de mensen. Graag dragen wij ons steentje hieraan bij. Mensen kiezen steeds bewuster voor qualitytime met het gezin, familie of in kleine vriendengroep. De drukte even achter zich laten is prioritair geworden. Daarom lijkt ons huidige concept een grote meerwaarde voor de saunawereld.”

Lennert Van Welkenhuysen, Aquatron sauna & wellness

Nieuw concept Aquatron sauna & wellness

Het concept van Aquatron kreeg onder de begeleiding van Lennert en Stijn een facelift en werd een privé sauna en wellness. Je kan het gehele complex afhuren voor groepen, feesten en nog veel meer. Op die manier kunnen mensen in alle rust genieten van alles wat Aquatron sauna & wellness te bieden heeft.

Ons prachtige complex heeft talloze mogelijkheden met als doel “Iedereen een ZEN-ervaring” te bezorgen. Dit wil dan ook zeggen dat iedereen geheel zelf beslist of je al dan niet met of zonder badkledij komt genieten. Een uniek concept, waarvan je er in de buurt geen twee hebt. In de nabije toekomst bieden wij ook het bestellen van een lekker ontbijt of een overheerlijke tapasplank aan. Hapjes en drankjes zijn steeds op het moment zelf verkrijgbaar.

Lennert Van Welkenhuysen, Aquatron sauna & wellness

Lennert en Stijn staan met volle goesting voor dit nieuwe avontuur. Met het oog om op termijn bezoekers de opties te geven om ontbijt en tapas te bestellen, denkt het koppel ook al aan de toekomst van de zaak.

“We bekijken het leven graag stap voor stap en weten hoe belangrijk het is om elk onderdeel in het groeiproces van onze zaak eerst te optimaliseren voordat we een volgende sprong wagen. Het droomscenario is dan ook voor de hand liggend. Streven naar een florerende zaak met groeimogelijkheden is een tipje van de sluier dat we al kunnen oplichten.”

Lennert Van Welkenhuysen, Aquatron sauna & wellness

Reserveren bij Aquatron sauna & wellness kan via de website www.aquatron.be of telefonisch 011 68 08 90. Volg hen zeker ook op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van hun zaak!

Lees ook

Truienaar is kandidaat voorzitter Open VLD

Truienaar Maxime Natus is kandidaat voorzitter bij Open VLD. De jonge Truienaar is momenteel actief als lid van de studiedienst van de partij.

Onderzoek naar voormalig Truiens schepen Jelle Engelbosch afgerond en geseponeerd

Na een uitgebreid onderzoek van meer dan anderhalf jaar heeft het parket besloten om geen vervolging in te stellen tegen Jelle Engelbosch met betrekking...

Cinema Cameo komt terug

Na de sluiting van Cinema Cameo komt Trudo Carlier met leuk nieuws: de cinema zal opnieuw zijn deuren openen, en dat in samenwerking met...

Instagram

Goed nieuws voor de Truiense filmliefhebbers!🎥

Cinema Cameo gaat weer open en dat in samenwerking met de Lumière Group. Deze baten
Breaking! Cinema Cameo zal opnieuw openen! 🎥

Cinema Cameo zal rond kerst of begin 2025 opnieuw openen. Dat maakten ze vandaag
Truiense handelaar denkt aan verdere stappen tegen stadsbestuur na weigering evenement in Minderbroederskerk.⛪️

Peter Landerloos, eigenaar van Hooch Sint-Truiden, denkt aan
Marleen Thys, gemeenteraadslid voor Vooruit, stopt met de lokale politiek. 📰

Marleen Thys, Truiens gemeenteraadslid, stopt met de gemeentelijke politiek. Dat
Vandaag 4 juli gaan de Parkies van start met L’Adele. 🎤

Ga jij kijken naar een van de voorstellingen in ‘t
Nieuw speelpleintje geopend aan de Burcht van Brustem! 🦄

Aan de Burcht van Brustem werd vandaag een nieuw speelpleintje geopend! Het
Maison Folie, de nieuwe zomerbar aan het Truiense Speelhof, is open! 😎☀️

De zomerbar biedt een mooie rustplek in het midden
𝗧𝗿𝘂𝗶𝗲𝗻𝘀𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗶𝗲𝘇𝗶𝗻𝗴𝘀𝗸𝗼𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗻𝗲𝗲𝗺𝘁 𝘁𝗼𝗲.🌡

Ludwig Vandenhove, voormalig burgemeester en parlementslid, maakte bekend dat hij lijsttrekker is voor de lokale verkiezingen van
Truienaar opgepakt op de Grote Markt na conflict over onbetaalde rekening. ⛓️‍💥

Een 29-jarige man werd op woensdag 26 juni opgepakt

Advertentie

Nieuwsbrief