Bar’deaux bestaat één jaar en viert dit met eigen dranken

Bar’deaux, het cadeauwinkel en bar concept op het Truiense St-Martenplein, bestaat één jaar. Ze vieren deze mijlpaal met een limited edition rum en gin.

Bar’deaux opende vorig jaar op het St-Martenplein. Het concept dat unieke cadeauspullen met een bar combineert, groeide al snel uit tot een hotspot in onze stad. De zaak biedt een uniek assortiment gaande van unieke accessoires voor huisdieren tot luxeproducten zoals kunst en kaviaar. Maar daarnaast is Bar’deaux ook een bar die door zijn inkleding en ligging doet wegdromen naar de kleinere zaakjes van Parijs. Ze zorgden al voor veel beleving op het St-Martenplein door een uniek zomerterras dat bestond uit kleurrijke paraplu’s en ook door hun kunsttentoonstelling in de Minderbroederskerk die de ervaring van een grote kunstgalerij tot in onze Trudostad bracht.

De populariteit van de zaak zorgde voor een frisse impuls in de Stapelstraat. Zeker voor de zaken ter hoogte van het Sint-Martenplein die nu meer dan ooit de krachten bundelen.

Eigen rum en gin

Speciaal voor het de eerste verjaardag van de zaak lieten de eigenaars van Bar’deaux, Louise en Jerome, een limited edition rum en gin maken. Hiervoor werkten ze samen met Fabullous, een drankenmaker die onder andere ook private blends maakt voor derden. Zij maakten de rum en gin en het lokale grafische talent Prêt à Presse (Kristien Misotten) stond in voor het ontwerp van de unieke labels van de flessen.

@Bardeaux Sint-Truiden

Wie interesse heeft in de limited edition dranken moet snel zijn. Van elk zijn er slechts 150 beschikbaar.
Bestellen kan door een privébericht te sturen via de sociale media van Bar’deaux.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!