Bekende koppen in de Roxy

Vanaf 25 november speelt in Theater De Roxy de gloednieuwe komedie ‘Als de kat van huis is…’. Regisseur van dienst is acteur Gunter Reniers (Patje uit ‘Thuis’) die ook één van de hoofdrollen op zich neemt.

Jaren gelden zag Gunter Reniers het stuk ‘Als de kat van huis is…’ in Antwerpen met Carry Goosens en Danni Heylen in de hoofdrollen. De komedie was echt iets voor de Roxy! Reniers ging dan ook aan de slag om een productie van het stuk naar onze Trudostad te halen.

“Ik contacteerde actrice Katrien De Becker (Tania uit ‘Thuis’, June uit ‘Familie’) en comedienne Saskia Debaere.  Beide dames schitterden vorig jaar nog in De Roxy in de voorstelling ‘Eén is geen!’.  Die samenwerking verliep zo succesvol dat ze alle twee niet twijfelden om er opieuw bij te zijn.  We schakelen ook twee piepjonge, talentvolle dames in: Lotte Swartebroekx en Celine Corthaut.  Ook zij zijn geen onbekenden voor ons trouwe publiek.”

Gunter Reniers

In ‘Als de kat van huis is’ besluit Chantal (Katrien) op tweede huwelijksreis te gaan met haar man Rik (Yves Caspar) om de sleur uit hun 20-jarig huwelijk te halen.  Helaas kan ze haar saaie man Rik moeilijk overtuigen om mee te gaan.  Ilona (Saskia), de hautaine zus van Chantal, heeft net haar man Benny (Gunter) laten zitten en komt uithuilen.  Slechte timing voor Chantal, maar ideaal voor Rik.  Hij maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen aan de huwelijksreis door Ilona mee te sturen met Chantal.  Nadeel is wel dat hij dan opgescheept zit met zijn vervelende schoonbroer…

De voorstelling loopt van 25 november tot en met 18 december in Theater De Roxy, Rijschoolstraat 51, 3800 St-Truiden.  Tickets bestellen kan via www.deroxy.be.  Daar vindt u ook alle andere info.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!