BelOrta Bloesembar krijgt volwaardig restaurant

Gedaan met de hongertjes na de mooie wandelingen rond de BelOrta Bloesembar. De bar zal volgende editie een volwaardig restaurant huisvesten.

Je kon al langer hapjes, taart etc krijgen bij de Bloesembar. Ook kon je reserveren voor hun BBQ of een van hun culinaire momenten. Maar nu gaan Ilse en Jeroen van het Kookatelier Zepperen een volwaardig restaurant openen in de BelOrta Bloesembar. Het restaurant zal zowel met als zonder reservatie toegankelijk zijn en zal onder andere kleine gerechten zoals croques en pasta’s aanbieden.
Ilse en Jeroen nemen ook het zondagse Bloesemontbijt en de BBQ voor hun rekening.

“Met Ilse en Jeroen van het Kookatelier hebben we een lokale partner gevonden die samen met ons Haspengouw op het bord zal brengen. Eén van hun specialiteiten is barbecue en die trekken ze door in 3 formules: Classic, Super en Deluxe. Op zondag verzorgen ze ook het bloesemontbijt, deze formules zijn op reservatie. Voor andere gerechten kan je zonder reservatie terecht, denk maar aan nacho’s, croques, salades, pasta’s en ijsjes. Voor ieder wat wils dus.”

BelOrta Bloesembar

Bloesembar

De BelOrta Bloesembar is een van de meest succesvolle bloesembars van Sint-Truiden. Elke lente trekt de bar enorm veel volk van in en rond onze stad maar ook natuurlijk veel toeristen. Vorig jaar werd de bar geopend door Nina Derwael en haalden ze oa het VRT NWS met hun concept. De bar zorgt namelijk niet alleen voor een rustplek tussen het groen maar ook voor animatie met een kinderspeeltuin, dj’s en wekelijks leuke optredens.

Momenteel zijn ze volop bezig met het zoeken naar jobstudenten en het klaarmaken van hun concept voor de lente.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!