BelOrta Bloesembar lanceert uniek arrangement: ‘Slapen in ’t veld’

Na de lancering van het succesvolle ‘Culinair in ’t veld’ met 6 topchefs uit Haspengouw lanceert de BelOrta Bloesembar samen met CamperDeluxe on tour een exclusief arrangement midden in ’t veld: Slapen in ’t veld.

Met alle luxe, maar toch heel alleen met z’n tweeën. De BelOrta Bloesembar biedt zijn bezoekers nu ook de kans om een overnachting te boeken midden in het veld. Het exclusieve arrangement kan per nacht, weekend of midweek geboekt worden vanaf vrijdag 21 april tot en met zondag 14 mei. De Bloesembar wil met deze actie het verblijf in Haspengouw promoten.

“De coronacrisis heeft een invloed gehad op ons reisgedrag. Meer genieten van elkaar en van de natuur zonder al te veel regeltjes. Dat kan wanneer je reist met een mobilhome/camper. Je hoeft de grens niet over om te genieten van de natuur. Dit kan zeker ook in eigen streek. Haspengouw biedt zoveel mooie uitkijkpunten op de bloesems. Daarom dachten we aan de BelOrta Bloesembar, het vakantiegevoel in eigen streek! Het zou een absolute meerwaarde kunnen zijn om je dag zorgeloos af te sluiten in een camper zonder dat iemand zich moet opofferen als BOB. Kortom een luxe arrangement op een adembenemende locatie. Ongedwongen en sfeervol genieten van zowel ‘the view’, een trendy setting en het lekkere eten gekoppeld met een overnachting en eventueel een ontbijt.”

Eigenaars CamperDeluxe on tour

Praktisch: van ontbijt tot overnachten

De prijs van het overnachten kost 125 EUR per nacht, 200 EUR van vrijdag tot en met zondag en 450 EUR voor de midweek van maandag tot en met vrijdag. Boeken kan via de link op de website www.bloesembar.com. Je kan optioneel een basis ontbijtmand reserveren voor 2 personen aan of op zondag deelnemen aan het uitgebreide ontbijtarrangement met gegidste wandeling, dan komt er nog 26 EUR per persoon bij.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!