Bertha, strijkt neer op de Groenmarkt

Na zijn succesvolle concepten Maison S en Crème van ne Vent opent Steffen Heusdens zijn derde zaak op de Groenmarkt samen met partner Rudi Mertens Bertha combineert Italiaans eten met leuk interieur.

Steffen Heusdens en zijn partner Rudi zijn niet aan hun proefstuk toe. Na Maison S werd snel een tweede pand naast de zaak gehuurd om het oppervlak te vergroten. Crème van ne Vent vulde later de ruimte op met ambachtelijk ijs. Ontbijt lunch, dessert en nu komt Bertha om het diner te verzorgen.

Elke vrouw Berta

Bertha wordt een kleurrijke zaak zoals we gewend zijn van Heusdens. Qua keuken zal je er terecht kunnen voor de pure Italiaanse pasta’s en pizza’s. Ook hier zal een doorgang komen naar de andere twee zaken. Bertha zal out of the (pizza)box zijn met een centrale tafel en open keuken. Bovendien zal ze trendsetter zijn op vlak van interieur. Alles wat je bij Bertha ziet, zal je kunnen kopen.

Over de naam vertelde Steffen Heusdens een leuk verhaal.

“Rudi, mijn man, kan moeilijk vrouwennamen onthouden. Hij noemt iedereen gewoon Bertha!”

Steffen Heusdens, horeca ondernemer

Een dik jaar na de opening van Maison S heeft Heusdens zich gevestigd als een van de sterke horeca ondernemers op de Groenmarkt. Een locatie die erg in trek is bij jonge, bruisende ondernemers die bovendien ook niet vies zijn van een samenwerking onderling. Zo mocht ook Heusdens zijn steentje bijdragen op de modeshow van Ddl en Cosmocafé door er zijn ambachtelijk ijs te serveren.

Onze redactie wenst Heusdens en Mertens veel succes toe.