Bij Bertha stap je binnen in de keuken van een Nonna!

Partners

Vanaf 18 november opent op de Groenmarkt in Sint-Truiden Bertha, een pizza en pasta bar waar je helemaal in een moderne Italiaanse sfeer zit. Schuif jij ook eens mee aan de grote tafel van nonna Bertha?

Steffen Heusdens en zijn partner Rudi Mertens zijn niet aan hun proefstuk toe. Het duo opende al het succesvolle Maison S. Niet lang daarna brak de zaak uit zijn voegen en toverden ze het pand naast Maison S om tot een extra ruimte voor hun gezellige ontbijten. In de warmere maanden kan je hier ook Crème van ne Vent vinden. Een ijsjeszaak met unieke smaken. Ontbijt, brunch, lunch en dessert hadden Steffen en Rudi al voor je geregeld nu zorgen ze ervoor dat je ook ’s avonds gezellig kunt tafelen met Bertha.

De keuken van een moderne Nonna

Wanneer je bij Bertha binnenwandelt valt de warme sfeer je onmiddellijk op. Nissen, zoals je ze vaak ziet in zaken in Italië, zijn gevuld met alles van dranken tot pasta’s. Achteraan in de zaak kom je aan een grote ovalen tafel waar je de keuken kunt inkijken. Het voelt aan alsof je de eetkamer en keuken van een moderne Italiaanse nonna binnenwandelt.
Op het menu natuurlijk verschillende pasta’s en pizza’s waaronder ook een goede keuze aan pizza bianca. Oftewel pizza in Italiaanse stijl waarvoor geen tomatensaus wordt gebruikt.

Bertha Shop

Bertha is niet alleen een leuke plek om te eten maar alles wat in de winkel staat (in de nissen, op de plankjes, op de tafels) is ook te koop. Zo kan je in de zaak leuke cadeaumandjes laten maken met de Italiaanse producten die je in de kasten van de zaak ziet staan en natuurlijk ook de dranken die je er proeft. Vind je het glas en de gin leuk die je hebt gedronken? Geen probleem! De glazen kan je ook bestellen!

Wil jij Bertha ervaren? Ga dan zeker een kijkje nemen op hun website voor het volledige menu en/of een reservatie.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief