Bij Bertha stap je binnen in de keuken van een Nonna!

Vanaf 18 november opent op de Groenmarkt in Sint-Truiden Bertha, een pizza en pasta bar waar je helemaal in een moderne Italiaanse sfeer zit. Schuif jij ook eens mee aan de grote tafel van nonna Bertha?

Steffen Heusdens en zijn partner Rudi Mertens zijn niet aan hun proefstuk toe. Het duo opende al het succesvolle Maison S. Niet lang daarna brak de zaak uit zijn voegen en toverden ze het pand naast Maison S om tot een extra ruimte voor hun gezellige ontbijten. In de warmere maanden kan je hier ook Crème van ne Vent vinden. Een ijsjeszaak met unieke smaken. Ontbijt, brunch, lunch en dessert hadden Steffen en Rudi al voor je geregeld nu zorgen ze ervoor dat je ook ’s avonds gezellig kunt tafelen met Bertha.

De keuken van een moderne Nonna

Wanneer je bij Bertha binnenwandelt valt de warme sfeer je onmiddellijk op. Nissen, zoals je ze vaak ziet in zaken in Italië, zijn gevuld met alles van dranken tot pasta’s. Achteraan in de zaak kom je aan een grote ovalen tafel waar je de keuken kunt inkijken. Het voelt aan alsof je de eetkamer en keuken van een moderne Italiaanse nonna binnenwandelt.
Op het menu natuurlijk verschillende pasta’s en pizza’s waaronder ook een goede keuze aan pizza bianca. Oftewel pizza in Italiaanse stijl waarvoor geen tomatensaus wordt gebruikt.

Bertha Shop

Bertha is niet alleen een leuke plek om te eten maar alles wat in de winkel staat (in de nissen, op de plankjes, op de tafels) is ook te koop. Zo kan je in de zaak leuke cadeaumandjes laten maken met de Italiaanse producten die je in de kasten van de zaak ziet staan en natuurlijk ook de dranken die je er proeft. Vind je het glas en de gin leuk die je hebt gedronken? Geen probleem! De glazen kan je ook bestellen!

Wil jij Bertha ervaren? Ga dan zeker een kijkje nemen op hun website voor het volledige menu en/of een reservatie.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!