Bij Sumor par Elle kan je betalen met Bitcoin!

Bij Sumor par Elle kan je sinds kort betalen met Bitcoin. Het is een uniek iets, want Bitcoins zijn nog niet heel gangbaar om mee te betalen.

Bitcoins zijn digitale munten waarmee je online aankopen kunt doen. Voorlopig wordt het vooral gebruikt op de financiële markt als investering. Een Bitcoin heeft namelijk geen vaste waarde zoals een gewone munt. Het is volledig afhankelijk van de beurscours en kan de ene dag het dubbele waard zijn van eerst en de volgende dag minder.

Sumor par Elle

Sumor par Elle is een winkel in (dames)schoenen en handtassen in de Stapelstraat in Sint-Truiden. Zij kozen ervoor om betalingen mogelijk te maken via cryptomunten. De optie was er om dit aan te bieden in hun webshop dus boden ze het ook ineens aan in de winkel.
De betaling zelf verloopt even simpel als met Payconiq, gewoon een QR-code scannen. Het verschil is natuurlijk wel dat je als Bitcoin gebruiker goed moet weten wat de huidige waarde van je munt is.

Uitbater Lenny Schoofs ziet de betaalmogelijkheid eerder als investering in de toekomst. Momenteel was er immers nog geen vraag van de klanten om met cryptocurrency te kunnen betalen.

Beluister hier het interview met Lenny Schoofs op Radio 2.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!