Bistro Sacre Coeur stopt

Vandaag maakte het team van Bistro Sacre Coeur bekend dat ze hun zaak op het Heilig-Hartplein zullen sluiten. Kok Tom Wazian zal starten als kok in het nieuwe Bistro Richard.

Bistro Richard is het verfijnde brasserie-concept dat zal neerstrijken op het Kasteel van Ordingen. Ze openen op 11 februari de deuren op dezelfde locatie als de topzaak restaurant Aurum. Aurum werd recentelijk nog beloond met een mooie score van 15,5/20 van de culinaire gids Gault&Millau.

Verfijnde brasserie

Bij Bistro Richard zal je kunnen genieten van een verfijnde brasseriekeuken die zich focust op de beste streekproducten. Ook zal je er lekkere pastagerechten kunnen eten en kan je net als de hotelgasten van het Kasteel van Ordingen kunnen meegenieten van de ontbijtservice.

Bistro Sacre Coeur was twee jaar open maar moest door toedoen van het coronavirus meermaals de deuren sluiten. In die twee jaar bliezen ze het voormalige pand van het Nieuwscafé nieuw leven in.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!