Bubbelend shopweekend op 11 & 12 september in Sint-Truiden

Shop & The City steekt de jaarlijkse Herfstopendeur in een feestelijk jasje met gratis bubbels en een autoshow.

De eerste weekjes van september zijn het moment dat Truiense handelaars hun herfst- en wintercollectie graag voorstellen. Shop & the City doet elk jaar zijn best op dit moment extra te kaderen zodat bezoekers een shopweekend vol beleving tegemoet gaan. Dat doen ze dit jaar met bubbels en een autoshow.

Shoppen met een glaasje

Wie komt shoppen in Sint-Truiden kan bij de deelnemende horecazaken een verfrissend glaasje cava krijgen na of voor een leuke shopsessie. Bovendien kan je kans maken op één van 500 cavaflessen!

“Daarnaast krijgen de eerste bezoekers van de Haspengouw Markt een gratis koffiekoek! “Reden te meer om het bubbelend shopweekend te starten op de Haspengouw Markt.”

Johan Mas, schepen

Naast modeshows in de Luikerstraat, vindt er op zondag ook de jaarlijkse Autoshow plaats. Truiense autodealers stellen er hun nieuwste modellen voor met een leuke DJ set op de achtergrond. Dit alles samen met kinderanimatie op het Sint-Martenplein zorgt voor extra feestsfeer in de Truiense winkelstraten! 

Programma Bubbelend Shopweekend

Zaterdag 11 september

  • Vanaf 9u Cava winactie op de Haspengouw Markt & gratis koffiekoek
  • Vanaf 14u tot 18u glaasje bubbels bij de deelnemende handelaars

Zondag 12 september

  • Vanaf 14u tot 18u
    • Autoshow met DJ
    • Glaasje bubbels bij de deelnemende handelaars
    • Kinderanimatie op het Sint-Martenplein

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!