Bubbelend Shopweekend zorgt voor heel wat kijklustigen

Wie afgelopen zondag een bezoekje bracht aan de Truiense binnenstad trof heel wat beweging aan. Om de koopzondag extra in de kijker te zetten organiseerde Shop & the City Sint-Truiden een autoshow. Ook de lokale handelaren organiseerden activiteiten zo goed mogelijk gebruik te maken van de koopzondag.

Het Truiense shopweekend startte op de Haspengouw Markt, waar 500 cavaflessen verloot werden onder de Shop & The City scanners & 1000 gratis koffiekoeken werden uitgedeeld. Dit bleek maar net genoeg voor de vele bezoekers, waaronder ook velen van ver buiten de stad.

Onze Haspengouw Markt trekt ook vele bezoekers van andere steden. Het gezellige karakter van deze streek wordt volledig verder getrokken op de wekelijkse markt, waar je Haspengouw werkelijk voelt en proeft.”

Johan Mas, schepen van handel en markt

De tweede dag werd gekenmerkt door de autoshow die de Grote Markt vulde met vele nieuwsgierige mensen.

Truiense Handel & Horeca

Het weer was echt een meevaller waardoor ook de lokale handel en horeca activiteiten kon organiseren. Zo kon je in de Luikerstraat meegenieten van een modeshow van de Scapa. Zij namen onlangs hun intrek in het pand van de Deca Dame.

Ook de drankenspcialist Hooch op de Grote Markt organiseerde een evenement in de vorm van hun Flavours of Hooch. Hier konden hun leveranciers hun producten komen voorstellen. In samenwerking met de Chiro van Brustem en Team Càirdeas kon je ook een lekker glas drinken en wat live muziek meepikken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!