Caleche stelt nieuwe winkelpand voor

Na enkele maanden een pop-up te hebben bemand in de Luikerstraat stelt Caleche zijn nieuwe winkelpand voor. Het resultaat van de werken is een moderne winkel met het verfijnde gevoel dat we kennen van Caleche.

Op zaterdag 11 maart, net op tijd voor de Lente opendeur op 12 maart, doet Caleche haar deuren weer open na een renovatie van hun pand. Caleche bestaat al 45 jaar en is een van de bekendere multimerkenwinkels van Haspengouw.
De renovatie past binnen het kader van vernieuwing dat het team van Caleche wil doorvoeren. Onder de noemer van ‘Clache, the sequel,’ geven ouders Colette en Alex de zaak over aan hun dochters, Esther en Kirsten.

“Caleche, dat is een familieverhaal voor mode en liefde voor elkaar. En die passie
voor mode en design zit onze familie nu eenmaal in de genen.”

Fiere ouders Colette en Alex

Trendy en digitaal

Caleche kleedt elke vrouw vanaf 14 jaar, in diverse stijlen en laat zich kenmerken door hun persoonlijke aanpak. De zaakvoerders staan zelf in de winkel en geven klanten stijladvies. Uniek ook is dat Caleche de retouches van hun kleding zelf uitvoert. Op die manier wordt de winkelervaring voor de klant naar een hoger niveau getild.
De modefamilie Craninx wist de laatste jaren goed in te spelen op de digitale markt door hun aanwezigheid op sociale media en hun aanpak betreft digitale communicatie. Hun tweede zaak Decadence de Luxe is daar een voorbeeld van. Wekelijks organiseren ze shoots waarin ze hun nieuwe of aankomende collecties vastleggen zodat klanten al een voorsmaakje krijgen via sociale media.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!