Cosmocafé experimenteert met livemuziek

Wie vandaag op de Groenmarkt was kon meegenieten van een livemuziek van A3 Beton. Ze hadden hun tent opgezet net voor het Cosmocafé.

Op grote evenementen is het nog even wachten maar verschillende organisaties bekijken hoe ze events op kleine schaal en op coronaproof manier kunnen organiseren. Kleine culturele evenementen tot 50 mensen in de buitenlucht zijn sinds 8 mei immers toegestaan.
Het Cosmocafé, bekend om zijn feestelijkheden zoals bijvoorbeeld de Midweeks, sloegen vandaag de handen in elkaar met A3 Beton. Deze lokale coverband zette voor de zaak hun tent op
De muzikale namiddag was een experiment om te kijken hoe namiddagen met muziek, veilig konden worden georganiseerd

Evenementen deze zomer?

In Sint-Truiden heeft de horeca organisatie Sint-Zuiden al verschillende plannen om deze zomer kleine evenementen te organiseren. Het gaat voornamelijk over events met live muziek.
Zij maakten hun intenties op 26 maart bekend. Hun kalender hebben ze echter nog niet bekend gemaakt.

De test van Cosmocafé werd alvast gesmaakt door de aanwezige terrasgangers. Een welgekomen afwisseling van het regenachtige weer van de afgelopen week.

“Wat een leuk initiatief! Voor het eerst sinds lange tijd heb ik echt een zomers gevoel. Weer een beetje meer normaliteit na een lange tijd in ons kot blijven.”

Terrasganger, Cosmocafé

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!