‘De Perenboomgaard’ brengt generaties van gezinnen samen op het podium

Deze week gaat de Truiense theatergroep Pol Stas van start met hun stuk ‘De Perenboomgaard.’ Het beloofd een stuk te worden met live muziek en ook verschillende generaties van hetzelfde gezin op het podium. Wij gingen achter de schermen kijken bij de laatste voorbereidingen.

Het grote podium van CC De Bogaard is ineens wel een heel groot podium om te vullen. Dat ondervonden ook de vele kinderen die deelnemen aan het stuk ‘De Perenboomgaard.’ Dit weekend maakten de toneelgroep de laatste voorbereidingen voor hun premiere op donderdag. Het stuk onder de regie van Frank van Erven brengt niet alleen verschillende spelers samen met hun kinderen op het podium maar ook 2x 3 generaties uit een familie. Yvette Pletsers staat samen met haar dochter Céline Malyster en kleinzoon Max op het podium. Danielle Coune staat dan weer met haar dochter Sofie Carlier en haar kleinkinderen Sam en Robine op het podium.

De Perenboomgaard brengt het verhaal van een familie fruitboeren uit de streek die in financiële problemen komen na de inval van Rusland in de Krim. Een openbare verkoop van de plantages nadert, maar dan komt er iemand die het bedrijf wilt kopen om er een pretpark van te maken.

‘De Perenboomgaard’, donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober om 20.15 uur en zondag 30 oktober om 15 uur in CC De Bogaard in Sint-Truiden. Tickets kunnen besteld worden via de website van het CC. Alle info: www.theatergroeppolstas.com

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!