Digitale infoborden worden 8 & 9 mei moederdagborden!

De stad Sint-Truiden wil alle mama’s een fantastische Moederdag wensen! Daarom zullen op de digitale infoborden in het weekend van 8 en 9 mei kindertekeningen te zien zijn. Een leuke verrassing voor alle mama’s.

Kinderen kunnen hun tekening of kleurplaat mailen naar info@sint-truiden.be of opladen via de uploadzone. Enige voorwaarde? De tekeningen moeten met veel liefde voor mama gemaakt zijn en iets typisch Sint-Truidens hebben. De tekeningen worden dan in het moederdagweekend geprojecteerd op de digitale infoborden van de stad.

Onlangs plaatste Stad Sint-Truiden in samenwerking met S-Lim outdoor schermen. De digitale informatieborden zijn een nieuw communicatiemiddel om bewoners en bezoekers te informeren. De stad wil op een duurzamere, innovatieve en kostenefficiënte manier communiceren met haar inwoners en bezoekers. Op elk moment van de dag geven de schermen waardevolle informatie aan burgers, toeristen en voorbijgangers.

Stad Sint-Truiden maakte een leuke video om de informatieborden voor te stellen.

Straffe projecten vragen om straffe campagnes

De schermen geven de mogelijkheid om de realisatie van straffe stadsprojecten via straffe campagnes te tonen. Stad Sint-Truiden zet sterk in op visuele communicatie die ideaal is voor het gebruik op digitale informatieborden. Via de borden kan ook snel actuele informatie worden verspreid.
Ook de visuele identiteit van de stad en haar inwoners krijgt een belangrijke plaats binnen deze schermcommunicatie. Daarom geven we kinderen de kans om hun tekening te tonen. We roepen hen op een tekening te maken of een kleurplaat in te kleuren met iets typisch Sint-Truidens en dit speciaal voor moederdag.

Meer info over deze actie vind je op www.sint-truiden.be/moederdag

Instagram