DJ Grammy en Shop & the City vieren de heropening van de horeca

Tijdens het erfgoedweekend was er veel te doen rond dansmuziek en feestverlichting boven op de abdijtoren. Het bleken voorbereidingen te zijn van het Shop & the City team samen met Truiense DJ Mr. Grammy.

Vorig weekend brachten wij onderstaande video op onze kanalen. Buurtbewoners rond de abdijtoren merkten verlichting en feestelijke muziek op. Een wel zeer publiek lockdownfeestje? Neen, maar wel voorbereidingen op een (aan)gepast feest om de heropening van de horeca te vieren.

Na bijna 7 maanden sluiting kon het Shop & the City team bestaande uit Eline Dessers en Bram Deltour, de heropening van de terrassen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het jonge team koos daarom voor een aangepast feestje in samenwerking met DJ Mr. Grammy. De livestream die zal doorgaan op de abdijtoren zal op vrijdag 7 mei tussen 19u en 22 u te volgens zijn op de facebookpagina van DJ Grammy, Shop & the City en Stad Sint-Truiden.

“Alle Truiense horecaondernemers kijken enorm uit naar 8 mei, maar ook voor de klanten zal het weer (even) wennen worden. Vandaar dat we beslist hebben om er allemaal samen muzikaal in te vliegen met deze DJ-set van Mr Grammy. De muziek gecombineerd met de prachtige beelden van de Truiense stad zorgen voor een instant positieve en zomerse sfeer. Ideaal om thuis het weekend in te zetten.”

Shop & the City Sint-Truiden

Het begin van vele acties

Shop & the City broedt op een grotere actie om de horeca in onze Trudostad te steunen. En dat zal ongetwijfeld warm onthaald worden.
Ook Stad Sint-Truiden ondersteunt de horeca waar ze kunnen. Vandaag werden de terrasplaatsen grondig schoongemaakt. Het stadsbestuur zorgde ook voor een uitbreiding van de terraszones zodat horeca en Haspengouw Markt goed kunnen functioneren.

Wil je op de hoogte blijven van de acties van Shop & the City Sint-Truiden? Hou dan zeker hun kanalen in de gaten.

Instagram