Dualita opent op 13 mei de deuren!

Koen Francis broedde al een tijdje op de naam van zijn nieuwe zaak. Vandaag maakte hij deze bekend. Dualita wordt een tabaresto met een knipoog naar de Truiense geschiedenis.

Een trotse Koen Francis maakte de naam van zijn zaak bekend. De vormgeving is het werk van ZOZ Reclamebureau.

Op 13 mei opent Koen Francis de deuren van Dualita. Een bewuste keuze zodat hij zijn klanten in alle comfort kan ontvangen in zijn gloednieuwe zaak.

Dualita Italiaans voor dualiteit

De naam ‘Dualita’ , het Italiaanse woord voor dualiteit verwijst naar de tweeledigheid in de geschiedenis van Sint-Truiden. Deze was vroeger verdeeld onder de macht van de Prinsbisschop van Luik en de abt van de abdij. De scheidingslijn van het grondgebied loopt door het pand waar Koen Francis nu zijn tabaresto zal openen.
In de zaak zal je kunnen genieten van een frisse pint en hapjes maar kan je ’s avonds even goed ’s avonds lekker tafelen. Dualita wordt een verfijnd concept waar iedereen zal kunnen trakteire en lameire.
Francis maakte werk van een stevig wijnverhaal. Er zullen zo’n 50 wijnen in roulatie geschonken worden in de zaak. Heb je er eentje gevonden dat je echt top vindt? Dan heb je geluk want de zaak heeft ook een wine shop.

Het team van Dualita.

Wil je op de hoogte blijven van Dualita? Dan kan je hen al volgen op instagram!

Instagram