Een eindejaar in Sint-Truiden zoals vroeger!

Stad Sint-Truiden en middenstandsvereniging Shop & The City zorgen deze eindejaarsperiode weer voor heel wat beleving en sfeer in de binnenstad. Zo wordt het Warmste Plein van 10 december t.e.m. 9 januari gedompeld in een ware “Truiense Nostalgique”.

Burgemeester Veerle Heeren had het grote nieuws over de schaatsbaan al laten vallen op de recentste gemeenteraad. Nu doet middenstandsorganisatie Shop & the City heel het eindejaarsplan uit de doeken. De Groenmarkt zal getransformeerd worden in een sfeervol plein waar bezoekers zich naar hartenlust kunnen uitleven op de schaatspiste of terecht kunnen aan de wondermooie kerstelfenboom voor een gezellige borrel. Echte feestneuzen kunnen zich uitleven op de vele muzikale thema avonden.

Truiense Nostalgique

Shop & the City ging back to basics met hun eindejaarsplanning voor de binnenstad. Ze focussen zich volledig op gezelligheid en nostalgie en niets draagt dat meer uit dan de schaatsbaan die al enkele jaren noodgedwongen niet in het stadscentrum is verschenen.

“Het allerbelangrijkst is dat de Truienaren weer gezellig kunnen samenkomen met Kerst; zowel met het gezin, vrienden of met de collega’s na het werk. Samen met onze Horeca, Handel & Markt hopen we op een topeditie!”, aldus Shop & The City Sint-Truiden.”

Shop & the City Sint-Truiden

Kerstsfeer in de binnenstad

De gezelligheid in de stad zal nog meer in de verf gezet worden door specifieke kinderanimatie. Zo zullen kinderen een elfenzoektocht kunnen doen en zorgt de metershoge kerstboom op de Grote Markt voor extra sfeer.

“Op onze mooie Grote Markt zal je de metershoge kerstboom terugvinden geflankeerd door lichtgevende wipplanken. Kortom, diverse eyecatchers gedurende de decembermaand in Sint-Truiden!”

Johan Mas, schepen van middenstand

Après-Ski

Tweede kerstdag, 26 december 2021, is het zover!
Dan vindt de grootste openlucht Après-Ski van het land weer plaats in Sint-Truiden.
Samen met 20 lokale verenigingen sluit Shop & The City het jaar af in ware après-ski stijl en zullen voornamelijk lokale DJ’s de nodige ambiance muziek voorzien op de Grote Markt met een absolute headliner die de organisatie binnenkort bekend maakt.

De toegang voor dit evenement is volledig gratis en er zal rekening gehouden worden met de nodige coronamaatregelen op dat moment.

Santa’s helpers

Om het geheel in goede banen te leiden is Shop & the City op zoek naar jobstudenten. Ben jij beschikbaar tussen 10 december en 9 januari? Neem dan zeker contact met hen op via info@shopandthecity.be. Of klik op het facebookbericht hieronder.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!