Eerste winnaar Schitterende Scanactie van Shop & The City Sint-Truiden gekozen

Sinds 1 februari 2021 loopt de nieuwe scanactie van Shop & The City Sint-Truiden, de Schitterende Scanactie. Met deze actie kunnen klanten hun Shop & The City kaart scannen bij deelnemende Horeca, Handel & Markt om zo dagelijks én maandelijks in de prijzen te vallen. Afgelopen maandag werd de winnaar van de superprijs van februari getrokken uit de digitale lotjespot. De gelukkige winnares is Josiane Nys uit Sint-Truiden. Haar winnende lotje kwam van het scannen met haar Shop & The City kaart bij Lingerie Mimosa in de Stapelstraat. 

Keuze superprijs

Voor Josiane Nys kwam deze prijs als geroepen.

“Ik ben blij dat ik zelf een superprijs mag uitkiezen. Mijn wasmachine heeft het net begeven en daarom kies ik nu deze superprijs van Grammen-Lux uit de etalage.”

Josiane Nys, gelukkige winnaar

De officiële overhandiging van de superprijs was afgelopen woensdag voor de prijzenetalage in de Stapelstraat nr. 94. Een filmpje hiervan vinden jullie terug op de facebook- en instagrampagina van Shop & The City.

Josiane mocht woensdag haar prijs in ontvangst nemen.

Schitterende Scanactie

“Het succes van de nieuwe scanactie is opmerkelijk. Shoppers in Sint-Truiden scannen weer massaal met hun Shop & The City kaart of vragen een nieuwe kaart aan. Ook merken we dat meer en meer handelaars, horecaondernemers & marktkramers hun eigen winkelactie koppelen aan de Shop & The City kaart om zo loyale klanten te belonen” vertelt Johan Mas, Schepen van middenstand en handel.  

In februari zijn ook de eerste 25 Shop & The City cadeaucheques verloot. Deze Shop & The City cadeaucheques variëren tussen €50 en €250 en werden bij diverse handelaars binnen en buiten het centrum gewonnen.

“We zijn als middenstandsvereniging blij dat we met deze scanactie meerdere klanten maandelijks blij kunnen maken met diverse prijzen.”

Shop & the City Sint-Truiden

Bekijk hier de leuke video van de eerste winnaar Josiane.

Wil jij meer weten over de schitterende scanactie van Shop & the City Sint-Truiden? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Instagram