Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

๐—ฃ๐—Ÿ๐—˜๐—–๐—ง๐—ฅ๐—จ๐— : ๐—๐—˜๐—ฆ๐—ฆ ๐—ก๐—˜๐—˜๐—— ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—ข๐—ก๐—š ๐—•๐—ข๐—ฌ ๐—˜๐—ฃ ๐—ฅ๐—˜๐—Ÿ๐—˜๐—”๐—ฆ๐—˜ + ๐—ฆ๐—จ๐—ฃ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง

18 november 2023 @ 00:00 00:01

Na een succesvolle zomereditie in zomerbar Vrijstaat A komt Plectrum terug thuis in Expo met een intieme club editie.

Ditmaal geen klassieke bandformaties, maar ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐˜€ met een gitzwart en ietwat uitdagend kantje! De eerste ๐—˜๐—ฃ-๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—๐—˜๐—ฆ๐—ฆ ๐—ก๐—˜๐—˜๐—— ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—ข๐—ก๐—š ๐—•๐—ข๐—ฌ, ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ฑ ‘๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ผ๐—ธ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐—˜๐—ฃ’, versterkt met prikkelende support acts. Think ‘Duitse elektro’ meets ’techno’ meets ‘seksuele creativiteit’.
Eรฉn ding staat buiten kijf: ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐˜† ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—น = ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ!

Kom tijdig, want de plaatsen zijn weer beperkt tot 100 stuks. Of koop vroeg, want voor de eerste keer bieden we een beperkt aantal presale tickets aan!


โ–ธโ–ธโ–ธ ๐—๐—˜๐—ฆ๐—ฆ ๐—ก๐—˜๐—˜๐—— ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—ข๐—ก๐—š ๐—•๐—ข๐—ฌ (live)
Elektronisch artduo dat sinds vorig jaar furore maakt in het muzieklandschap. Als geen ander flirten ze met seksualiteit en macht. Loeiharde bassen en dreunende percussie gaan hand in hand met ‘sexpliciete’, Duitstalige vocals.
Hijgend balanceren ze ergens tussen obsceniteit en muzikale genialiteit, tegelijkertijd brengen ze een spektakelstuk dat bij iedereen een diepe indruk nalaat.
Hun debuutsingle ‘Luftsaft’ was alvast een binnenkomer van formaat, dat bracht hen al snel in o.a. Volta, Artheater Kรถln en Bonnefooi. Nu zijn ze met hun eerste EP, ‘Provokation’, toe aan hun eerste รฉchte wapenfeit. Benieuwd hoe dat klinken zal!

โ–ธโ–ธโ–ธ ๐—ฆ๐—จ๐—ฃ๐—ฃ๐—ข๐—ฅ๐—ง ๐—”๐—–๐—ง๐—ฆ:

โ–ธ ๐—ฆ๐—ข๐—ฅ๐—˜๐—ก ๐—”๐—”๐—Ÿ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—š (live)
De ongekroonde Techno koning van Sint-Truiden. Als dj รฉn producer al meer dan een decennium een begrip voor de connaisseurs overal ten lande. Uitgekiend, gebalanceerd en meeslepend zijn maar enkele adjectieven die deze meester zijn live-sets beschrijven. Techno en al zeker live performances in dit genre zijn -helaas- een zeldzaam gegeven in 3800, so don’t sit this one out!

โ–ธ ๐—ฆ๐—ฃ๐—”๐—ก๐—ž๐—œ๐—ก๐—š ๐——๐—”๐—ฌ๐—ฆ ๐—”๐—ฅ๐—˜ ๐—ข๐—ฉ๐—˜๐—ฅ (live)
Ondanks zijn jonge leeftijd, druist hij koppig in tegen de huidige tendens van ‘blauwdruktechno’. Een pure experimentalist die met zijn hardware vanuit zijn achtergrond als drummer steeds op zoek gaat naar zijn eigen geluid. Het resultaat is een eigenzinnige, fast paced, gelaagde distorted sound die vooral door percussie is gedreven.

โ–ธ ๐—ก๐—”๐—–๐—›๐—ง๐—Ÿ๐—จ๐—œ๐—ฃ๐—”๐—”๐—ฅ๐—— (dj)
Een creatieve duizendpoot die zeer veel invloeden incorporeert in zijn dj-sets รฉn producties. Trance, Techno en hardcore smelten samen tot een hete brij die geen spaander heel laat van alles wat zijn pad kruist.

โ–ธ ๐—™๐—”๐—ก๐—ง๐—ข๐—  (live)
Fantom werd al opgepikt door o.a. Studio Brussel, Knack Focus, De Morgen, DIFFUS, WONDERLAND Magazine, NRJ, ENFNTS TERRIBLES, La Vague Parallรจle, โ€ฆ
Na een residentie bij BROEI in Gent en een finaleplek bij de Jonge Wolven 2023, is hij nu ‘Artiest in Residence’ in Trix.


โ‚ฌ4 โ€“ โ‚ฌ6 Voorverkoop via website 4 euro – doors 6 euro

Plectrum

Bekijk de site van Organisator

Jeugdhuis Expo

Gootstraat 33
Sint-Truiden, 3800 Belgiรซ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie