Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Florence Foster Jenkins

januari 30 @ 20:15 januari 31 @ 21:15

De bekende acteur en zanger zakt af naar de fruitstad op 30 en 31 januari ‘24.  Niet om te zingen deze keer, wel om te acteren in de komische voorstelling ‘Florence Foster Jenkins’, het waargebeurde en ontroerende verhaal over een zangeres die … niet kan zingen!

Gunter Reniers van Theater De Roxy zag de voorstelling in Antwerpen en besliste onmiddellijk om ze ook naar St-Truiden te halen. Gunter: “Al een aantal jaren organiseert De Roxy ook gastvoorstellingen.  Dat doen we zowel in onze eigen zaal als in CC De Bogaard.  Dat hangt af van het soort voorstelling, de kostprijs, … e.d. ‘Florence’ is een echte parel.  Ik ben fan!  Jaren geleden al zag ik de film met Meryl Streep en Hugh Grant en ook die was fantastisch goed.  Actrice Karin Jacobs is onze Vlaamse Meryl Streep.  Zij speelt de rol van Florence op magistrale wijze!  En wat alles zo speciaal maakt is dat het verhaal echt gebeurd is!”

Naast Karin ziet u dus ook Koen Crucke, Nathalie Wijnants (Thuis), Maxime De Winne (Familie) en Jérémie Vrielynck (The Voice).  Een voorstelling die u niet mag missen!

Bestel vandaag nog je tickets via www.deroxy.be  

€21 – €23 €21 voor abonnees

De Roxy

+32 493 66 54 82

CC de Bogaard

Capucienessenstraat 8
Sint-Truiden, 3800 België
Bekijk de site van Locatie