Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grand opening zomerbar “Jardin du Commandeur” op 25 mei

mei 25 @ 11:00 22:00

Wederom royaal nieuws vanuit het Kasteel van Ordingen! De zomerbar “Jardin Du Commandeur” komt terug en opent de deuren op woensdag 25 mei. Jardin Du Commandeur is een tijdelijke pop-up zomerbar waar je met jong en oud kan genieten van een drankje en hapje met prachtig uitzicht over het kasteel.

In de schaduw van het Kasteel van Ordingen kan je als bezoeker alles terugvinden wat je nodig hebt om een gezellig dag te beleven.

Naast een hapje en drankje is er tal van randanimatie voorzien voor jong en oud. Zo is er van woensdag tot zondag een kidscorner met springkasteel en speeltuigen. Daarnaast is er elke zondag kinderanimatie en zijn er diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld met vertrek en aankomst aan het kasteel.

Yannick Bouts, general manager Kasteel van Ordingen

Voor wie het liever wat sportiever wil is er vanaf 15 juni de start van het fiets-concept “Midweekfietsen”. Elke woensdagavond vertrekt er een begeleide fietstocht van het kasteel doorheen het prachtige Haspengouw.
Maar er is meer! In het weekend van 25 en 26 juni kan je in de zomerbar terecht voor een heuse openlucht cinema. Daarnaast kan je natuurlijk dagelijks terecht in de zomerbar voor een hapje en een drankje in een idyllische setting op het gazon van het Kasteel van Ordingen.
Elke vrijdag organiseert Jardin Du Commandeur bovendien in samenwerking met St-Germain Spritz en de lokale Opfyr-kok Pascal de “Les amis de l’Apéro”. Een afterwork met gratis hapjes en lekkere cocktails.
Voor mensen die graag in groep of met het werk een privéfeestje bouwen is er “Jardin Privé” gecreëerd. Een afgesloten bar waar je met groepen vanaf 25 personen kan genieten van een barbecue, ontbijt of brunch.

Truienaar mee aan boord

Na 2 succesvolle jaren met het Hasseltse cateringbedrijf Atelier V en Ruben Robeyns, stapt Truienaar Jerome Fontaine nu mee in het verhaal van de Commandeur. Jerome kennen we onder andere als een van de uitbaters achter het populaire Bloesembar concept en als een van de jonge krachten die het Cosmocafé doorheen de coronaperiode heeft geleid.

Ik kijk ernaar uit om samen met Ruben de Zomerbar te openen. Op 15 mei stopt de Bloesembar in Velm en 10 dagen later gaan we open met Jardin Du Commandeur. We hopen met de zomerbar een positieve aanvulling te zijn voor het zomerse toeristische aanbod in Haspengouw.’

Jerome Fontaine


Wil jij komen genieten van het prachtige decor of de lekkere cocktails? Jardin Du Commandeur opent op woensdag 25 mei om 11u de deuren en blijft open tot 4 september. Open elke woensdag tot zondag. Ook op feestdagen.

Jardin du Commendeur

0498/40.53.12

Bekijk de site van Organisator

Jardin du Commandeur

Ordingen dorp 50
Sint-Truiden, 3800 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie