Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Truiense Nostalgie dit weekend van start

11 december 2021 @ 09:00 12 december 2021 @ 17:00

Dit weekend is het zover! Dan gaat de kerst in Sint-Truiden officieel van start met een goede dosis Truiense nostalgie!

Door COVID werden de plannen helaas aangepast maar de middenstandsorganisatie Shop & the City zal samen met onze lokale handelaren, horeca en diensten, voor heel wat gezelligheid zorgen.

Wat kan je allemaal verwachten dit weekend:

 • Opening schaatsbaan!
  Wie over de Groenmarkt liep de afgelopen dagen zag medewerkers van Shop & the City en Wooddesign druk in de weer. Zij waren zich aan het haasten om de schaatsbaan op tijd klaar te krijgen. Vanaf 10 december is de baan geopend en kan je op de schrankel!
 • Kerstelfenzoektocht
  Vanaf zaterdag 11 december kan je samen met je kids op zoek naar de kerstelfen in de Truiense winkelstraten. Voor 2,5 euro krijg je een elfenmuts, zuurstok en warme choco (aangeboden door Twenty Two Coffee!).
 • Solidariteitsactie ‘Het Warmste Geschenk.’
  Net als vorig jaar kan je bij lokale handelaren kerstaballen kopen. Deze kosten 5 euro per stuk. Je kan ze in een glazen kist aan de kerstboom op de Grote Markt gooien. Hoe meer kerstballen worden verzameld hoe meer geld er wordt ingezameld voor het goede doel!
 • Koopzondag 12 december!
  Van 13u tot 18u kan je zaterdag 12 december genieten van een koopzondag. Blijf zeker je Shop & the City kaart scannen en maak zo kans op verschillende prijzen.
© Carl Nijssens

Gratis

Shop & the City Sint-Truiden

Groenmarkt Sint-Truiden

Groenmarkt
Sint-Truiden, 3800
+ Google Maps