Fietspunt aan Fruit Valley. Sint-Truiden als sterk toeristisch merk

Het is je misschien al opgevallen als je door de straten van de binnenstand wandelt of door de lokale sociale media scrolled. Onze stad maakt zich op voor een mooie lente en ook op corona-proof toerisme. Daarom opende ze een tweede fietspunt aan de Fruitvallei.

Eerst was er de voorstelling van de toeristische gids en de samenwerking onder de naam Visit Haspengouw maar stelselmatig worden meer initiatieven in de kijker gezet om van Sint-Truiden de veilige vakantieplek van onze provincie te maken voor zowel inwoners als toeristen.

Shop & the City Sint-Truiden zet in samenwerking met Toerisme Sint-Truiden zijn aankleding van de stad verder met leuke posters op appelkisten. Zij hadden al eerder de winkelstraten versierd met honderden lampionnen.

Sint-Truiden (toeristische)fietsstad

Schepen van Toerisme Hilde Vautmans zette vandaag samen met Burgemeester Veerle Heeren de vele fiets/ vesparoutes die onze stad telt mooi in de kijker. Om de toestroom aan toeristen te verdelen werd er een tweede fietspunt geopend. Naast het Fietspunt aan het station van Sint-Truiden werd het nieuwe fietsafhaalpunt Fruit Valley Hof van Stayen geopend.
Op deze manier zet Sint-Truiden zichzelf nog meer in de verf als (toeristische) fietsgemeente.

Wil je zelf het aanbod van onze toeristische dienst ontdekken? Check dan zeker de website.
Laat ons zeker zien als je de toerist in eigen streek uithangt! Tag ons @sintruinbegot op facebook of instagram en wij delen jouw beelden van onze mooie streek.

ยฉ Hilde Vautmans