Fighters Against Cancer schenkt FAK-zakken aan Sint-Vincentius

Fighters Against Cancer steunt Sint-Vincentius met zogenaamde FAC-zakken ter waarde van 47.675 euro. Het is de eerste donatie in een reeks genaamd Fight of the Year, waar de organisatie een heel jaar knokt voor enkele prachtige projecten.

Fighters Against Cancer kennen we van hun A-typische manier van geld inzamelen voor het goede doel. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor een grote donatie waardoor het Sint-Trudo Ziekenhuis een dierenpaviljoen kan bouwen. Dit paviljoen zal gebruikt worden voor (kanker)patiënten zodat zij op een veilige en hygiënische manier een moment met hun huisdier kunnen hebben.
Op het evenement van Sint-Vincentius, de organisatie achter een van de Truiense voedselbanken, schonken Meester Bert Vanmechelen en zijn team, waaronder John Petitjean en Ben Onkelinx 248 “FAC-zakken”ter waarde van €47.675. De zakken waren gevuld met warm beddengoed, mutsen, fleecedekens, bufs etc, spullen die mensen in nood goed kunnen gebruiken.

Fight of the year

Deze donatie is slechts het begin van wat Fighters Against Cancer dit jaar wil doen voor hun “Fight of the Year”. Het hele jaar zal de organisatie geld inzamelen voor twee projecten, namelijk: Sint-Vincentius Sint-Truiden vzw én Villa Rozerood vzw in de Panne (een belevingstuin om de zintuigen te prikkelen). Op deze manier gaat de organisatie verder dan hun initiële doel, geld inzamelen voor de strijd tegen kanker.

Bekijk de video van Pipeline Productions (Lenny Schoofs) hieronder.


Wie de organisatie wil steunen kan dit via rekeningnummer: BE 86 363 154 211 650
Je kan ook steunen door aanwezig te zijn op een van de vele activiteiten van de organisatie. Blijf op de hoogte via hun website: www.fightersagainstcancer.be

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!