FOKDEBLOK: Coworking plek in Sint-Truiden opent de deuren voor studenten

Partners

Walhalla Coworking biedt studenten een rustige plek aan om te studeren tijdens de examenperiode. Normaal gezien is de gedeelde werkomgeving voorbehouden voor ondernemers en freelancers. Nu de examenperiode om de hoek loert, kunnen ook studenten van het middelbaar en hoger onderwijs er terecht om zich in een rustige en stimulerende omgeving voor te bereiden op hun examens. 

Een geschikte plek om te studeren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat bracht Céline Malyster op het idee om haar Coworking open te stellen voor de studerende jeugd.
De meeste studenten studeren thuis, maar dat wil niet zeggen dat het daarom ook een geschikte omgeving is. Thuis zijn er verschillende factoren die voor afleiding kunnen zorgen. Denk maar aan Netflix, je gezin, huisdieren… Of misschien zit je niet in de meest ideale thuissituatie om te studeren. Om studenten een goede omgeving te bieden om te studeren en hen een kans te geven om te netwerken tussen alle ondernemers, stelt Walhalla Coworking daarom zijn kantoren open voor de blok.

“We hebben alles in huis voor een geslaagde studiedag. Uiteraard zijn er bureaus en ergonomische stoelen. De cosy corner en keuken met gratis Nespresso koffie, thee en water zijn ideaal voor een korte pauze. Ook een pijltje gooien naar ons dartbord is een geweldige manier om even te bewegen en te ontspannen.”

Céline Malyster, founder Walhalla Branding en Coworking

Betaalbaar en toegankelijk

Jongeren die willen studeren bij Walhalla Coworking kunnen bovendien rekenen op een voordeeltarief bij Walhalla. Zij vinden namelijk dat een goede studieomgeving betaalbaar moet zijn. Daarom kunnen studenten bij de coworking space al terecht voor €10 per dag of €100 voor drie volledige weken. De studenten krijgen voor die prijs dezelfde voordelen als de gewone residents van de space.

“Naast de open werkplek zijn er drie focus bureaus beschikbaar. Dat zijn privé ruimtes waar één of twee personen in alle rust kunnen werken. Ideaal om samen leerstof door te nemen of aan een project te werken. De eyecatcher van het gebouw is ongetwijfeld de knap ingerichte vergaderzaal, die plaats biedt aan acht personen. Ook daar kunnen ze hun boeken opengooien.”

Céline Malyster, founder Walhalla Branding en Coworking

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief