Foto Robyns op VTM Nieuws door chocolade actie

Frank Deltour, uitbater van foto Robyns, heeft het niet makkelijk gehad tijdens de coronacrisis. Aan het begin van de pandemie bleek hij zelf besmet te zijn maar hij gaf niet op. Om zijn trouwe klanten te bedanken komt hij nu met een leuke actie, chocoladerepen met leuke wikkels gerelateerd aan de winkel.

De wikkels zijn het werk van Truiens reclamebureau ZOZ. Ze combineerde de kleurrijke stijl van de bekende Tony’s Chocolonely repen en gaven ze een twist die helemaal past bij Foto Robyns.

Klein zoet gebaar tegen zure tijden

Ik merk dat veel ondernemers en klanten het moeilijk hebben. Er wordt heel veel van de bevolking  gevraagd en de ene opgelegde maatregel is al moeilijker te verteren dan de andere. Het bracht mij op het idee om mijn vaste en trouwe klanten te bedanken. Tegelijkertijd  wil ik een deel van mijn klanten een hart onder de riem steken. Er zijn nogal wat beroepsfotografen  die ruim een jaar zonder werk zitten. Festivals, evenementen, optredens, beurzen, … zijn sinds maart  van vorig jaar afgelast. Zij waren bij de eersten die moesten stoppen met werken en zullen bij de  laatsten zijn die terug mogen opstarten. Het zijn dingen die mij niet loslaten. Het bracht mij op een  idee om mijn klanten één voor één te bezoeken en hen een lekkere reep chocolade te bezorgen. Het  is een klein menselijk gebaar waarmee ik wil zeggen: hou nog even vol, hoe moeilijk het ook is. Net  als de autoriteiten vraag ook ik een beetje geduld, want ik zal niet iedereen op hetzelfde moment  kunnen verrassen. Maar net als de vaccins komen ook de repen chocolade eraan.” 

Frank Deltour

Foto Robyns behoort bij de top 5 in Vlaanderen 

Foto Robyns opende in 1952 voor het eerst de deuren in Sint-Truiden. Sindsdien bleef de zaak  altijd binnen de familie. Frank Deltour is derde generatie die instaat voor de uitbating één van  de laatste echte onafhankelijke fotowinkels van ons land. Dat weten en beseffen ook de grote  merken waar Foto Robyns qua verkoop bij de top 5 in Vlaanderen behoort.
Bijna alle verkoop  gebeurt fysiek, in de gezellige winkel in Sint-Truiden. Het advies, de tips and tricks krijg je er  gratis bij. Mensen die toch hun toestel online willen aankopen kunnen dat doen via de website  https://fvrobyns.selexion.be/
Je hoeft overigens geen professional te zijn. Het team van Foto Robyns helpt even graag hobbyisten en klanten die advies willen over foto en audio vooruit.

Hou zeker vanavond het VTM nieuws in de gaten waar Frank Deltour zijn actie komt bespreken!

Foto Robyns