Frituur ‘Et Durp’ breidt aanbod uit. ‘Atelier Et Durp’ is geboren

De populaire frituur ‘Et Durp’ in Brustem breidt zijn aanbod uit. Je kon al langer genieten van verse gerechten in de frituur. Nu kan je ook vers vlees bestellen. Brustem krijgt er zo een slager bij op bestelling.

Frituur Et Durp staat bekend om het feit dat zij vele van hun specialiteiten (saté, stoofvlees, vidé, spare ribs,…) helemaal vers maken met aandacht voor detail in de vorm van een eigen kruidenmix etc. Dirk Palms, mede-zaakvoerder van Et Durp, heeft dan ook veel ervaring als chef. Zo was hij actief in de Carrefour van Melveren (nu Borgloon) waar hij met veel passie zorgt voor de bereiding van de vleeswaren.

“Verschillende klanten volgen ons al jaren en weten dat Dirk kennis en ervaring als slager heeft. Zij vroegen ons of het mogelijk was om via ons vlees te bestelling. Die stap zetten we nu. ‘

Team ‘Et Durp’

Atelier Et Durp

Samen met zijn partner Wendy Dehaes, maakte Dirk op  februari bekend dat zij nu ook op bestelling vlees zullen leveren.
Klanten kunnen via een prijslijst in de winkel hun bestelling doorgeven. Op woensdag en donderdag kunnen zij hun bestellingen dan komen afhalen.
Het team van Et Durp wil kwaliteitsvol vlees aanbieden aan hun klanten tegen betaalbare prijs. Daarom kiezen ze voor een extra concept in hun huidige frituur.
Wil je meer weten over dit concept? Ga dan zeker een kijkje nemen op de kanalen van ‘Et Durp’ of breng een bezoekje aan de zaak.

Instagram