Galerie Roxy het Limburgse sketchprogramma

Binnenkort mogen allicht de theaters weer open. Tijdens de opgelegde sluiting is het team van de Roxy druk bezig geweest. Onder andere met de maak van Gallerie Roxy.

In de zomer van 2020 kwam het team van De Roxy met ‘Alle 5 op een rij.‘ Een talkshow waarin bekende Haspengouwers werden geïnterviewd. Daarna volgde er ‘Reizen Johan‘, waarin Yves als het personage Johan Truienaren met een grappig/ uitzonderlijk beroep of hobby bezoekt. Sinds vorige week kan je kijken naar het allernieuwste project Galerie Roxy.

Galerie Roxy, dat zijn humoristische sketchen in het Truiens dialect. De eerste aflevering is al verschenen op 7 mei. De komende 4 vrijdagen zal telkens een nieuwe aflevering uitkomen.
Eerste aflevering nog niet gezien? Bekijk het hieronder!

Je kan de afleveringen elke vrijdag terugvinden op de facebookpagina van Theater De Roxy of via hun youtubekanaal.

RECHTZETTING: Haspengouw TV vzw laat ons weten dat ‘Alle 5 op een rij,’ een realisatie is van Haspengouw TV vzw (productie, montage etc).

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!