Gemeenteraadslid Laurien Bamps stopt

Laurien Bamps, Truiens gemeenteraadslid voor Open VLD Sint-Truiden, stopt.

We kennen Laurien als een enthousiast gemeenteraadslid die als jongste gemeenteraadslid voor haar mening durfde opkomen. Zo kreeg ze zeer veel bijval toen ze voorstelde om het verkeer op de Grote Markt weer via de Zoutstraat te laten gaan.

Ook tijdens de Lockdown liet ze van zich horen door met partijgenoten ontsmettingsgel te schenken en rond te dragen bij verschillende organisaties.

827 stemmen

Laurien kwam in 2018 direct met een sterke start het politieke landschap van Sint-Truiden binnen en haalde 827 stemmen. Wat een hoge score is voor een nieuwkomer.
In HBVL zegt Bamps dat haar beslissing met spijt in het hart is genomen. Het jonge gemeenteraadslid vond het moeilijk om vanuit een positie van gemeenteraadslid haar stempel op het beleid te drukken. Een probleem waar vele gemeenteraadsleden en volksvertegenwoordigers mee zitten.

Onze redactie wenst Laurien veel succes toe met haar carrière als vastgoedmakelaar.
Ze wordt opgevolgd door horecaman Luc Withofs.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!