Geslaagde première van ‘Eén is geen.’

Op 12 november ging de nieuwste komedie van Yves Caspar in première in de Roxy. Het stuk speelt zich af in de wereld van de luxe-immobiëlen en wordt extra speciaal gemaakt door de cast waar maar liefst 4 BV-dames in zitten.

Els Tibau maakt na 15 jaar haar theatercomeback.  Tine Priem en Katrien De Becker ruilen de soapdecors van ‘Thuis’ (Tamara en Tania) voor 4 weken met het Roxy-podium en comedy- en revuetalent Saskia De Baere ken je zeker nog van haar rol in de VTM-sitcom ‘Droge voeding kassa 4’. Yves Caspar die niet alleen het stuk schreef maar ook regisseert en meespeelt is zeer tevreden over de prestaties van de cast.
Verschillende van de stukken van Caspar hebben ondertussen hun weg gevonden naar verschillende producties over heel Vlaanderen. Voor Eén is geen! werden ook al plannen gemaakt.

”Ik ben een zeer tevreden regisseur en auteur en ik speel met heel veel plezier zelf ook mee.  Ondertussen schrijf ik ook al enkele jaren voor televisie (THUIS) maar de première van een eigen theaterkomedie blijft nog altijd heel speciaal.  Er zijn ook weer plannen voor een theatertoer volgend seizoen dus ‘Eén is geen!’ gaat een mooie toekomst tegemoet!”

Yves Caspar, theaterschrijver, acteur en regisseur

Praktisch

Wil jij naar Eén is geen! gaan kijken? Dat kan. Het stuk speelt vanaf 12 november tot december in de Roxy. Tickets euro.
Meer informatie over speeldata kan je vinden via deze link. Je kan dan ook je tickets bestellen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!