Gratis opleiding tot keukenhulp in Sint-Truiden

De horeca is op zoek naar personeel, je leest het echt overal. Om dit personeelstekort aan te pakken en werkzoekenden te helpen bij het vinden van een job, organiseren CVO Cursa, CVO De Verdieping, VDAB en Horeca Forma Vlaanderen een gratis opleiding tot keukenmedewerker of hulpkok in Sint-Truiden.

De opleiding start op 9 oktober 2023. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich nog steeds aanmelden.
Koen Francis, voorzitter van Horeca Sint-Truiden, staat mee achter dit initiatief.

“Ik zet graag mijn schouders onder dit opleidingsproject, omdat onze sector versterking nodig heeft. We leren met plezier de kneepjes van het vak aan, aan gemotiveerde mensen met weinig tot geen ervaring, zodat zij nadien in onze mooie sector aan de slag kunnen.”

Koen Francis, voorzitter Horeca Sint-Truiden

De cursisten leren tijdens de opleiding alles wat een startende keukenmedewerker of hulpkok nodig heeft om nadien te gaan werken in de horeca. Van de mise-en-place en het fijnsnijden van groenten en fruit, tot uiteenlopende technieken om vlees, gevogelte, vis en nagerechten op een juiste manier te bereiden. Bovendien leren ze ook om al deze gerechten mooi te presenteren.


Wil je graag overheerlijke verse pastagerechten, lekkere malse stoofpotjes, een dame blanche met
zelfgemaakt roomijs en nog zoveel meer leren bereiden én hier je beroep van maken? Schrijf je dan snel in via: https://vlaanderen.horecaforma.be/werkzoekendenopleidingen/keukenmedewerker-sinttruidenOf contacteer Pedro Mineur via 0475 41 98 19 of pedro.mineur@horecaformavlaanderen.be

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!