Het Kompas verwelkomt MNM met open armen

Hoogbezoek vandaag in Truiense methodeschool Het Kompas. MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch, Robin Keyaert, Sander Gilis en Laura Govaerts zakte af naar onze Trudostad om te kijken of Het Kompas echt zo’n straffe school was.

Het Kompas is als enige Limburgse school geselecteerd voor de wedstrijd ‘De strafste school van MNM.” Vandaag kwam de jury bestaande uit MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch, Robin Keyaert, Sander Gilis en Laura Govaerts en hun crew langs om de leerlingen van het Kompas op de rooster te leggen of ze wel op zo’n straffe school zitten. Het ontvangst begon al goed met een intrede van de MNM-jury op de PIPO-fruittrein. Ook stonden enkele fruitreuzen hen op te wachten. De boodschap was meer dan duidelijk: “Welkom in Limburg, welkom in Haspengouw.”

© Studio Kosmoo

Lessen en optredens

De leerlingen en leerkrachten van Het Kompas trokken alle registers open om de jury van MNM een warm welkom te geven. Niet alleen pikte ze in op de lokale fruittraditie maar ook de burgemeester Ingrid Kempeneers ens schepen van flankerend onderwijs Nina Kvikvinia waren aanwezig.
De jury, aanwezige supporters, ouders en leerlingen werden getrakteerd op optredens van getalenteerde Kompassers. De MNM-DJ’s brachten ook bezoekjes aan enkele lessen om echt te ervaren hoe Het Kompas zich onderscheidt van andere scholen.

Eindigen deed het bezoek in een massadans ’t Smidje.Op 27 oktober maakt MNM bekend welke school de Strafste school wordt. Als Het Kompas wint zouden ze de eerste Limburgse school zijn die wint. We houden allemaal onze vingers gekruist voor Het Kompas!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!