Het Kompas verwelkomt MNM met open armen

Partners

Hoogbezoek vandaag in Truiense methodeschool Het Kompas. MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch, Robin Keyaert, Sander Gilis en Laura Govaerts zakte af naar onze Trudostad om te kijken of Het Kompas echt zo’n straffe school was.

Het Kompas is als enige Limburgse school geselecteerd voor de wedstrijd ‘De strafste school van MNM.” Vandaag kwam de jury bestaande uit MNM-dj’s Kawtar Ehlalouch, Robin Keyaert, Sander Gilis en Laura Govaerts en hun crew langs om de leerlingen van het Kompas op de rooster te leggen of ze wel op zo’n straffe school zitten. Het ontvangst begon al goed met een intrede van de MNM-jury op de PIPO-fruittrein. Ook stonden enkele fruitreuzen hen op te wachten. De boodschap was meer dan duidelijk: “Welkom in Limburg, welkom in Haspengouw.”

© Studio Kosmoo

Lessen en optredens

De leerlingen en leerkrachten van Het Kompas trokken alle registers open om de jury van MNM een warm welkom te geven. Niet alleen pikte ze in op de lokale fruittraditie maar ook de burgemeester Ingrid Kempeneers ens schepen van flankerend onderwijs Nina Kvikvinia waren aanwezig.
De jury, aanwezige supporters, ouders en leerlingen werden getrakteerd op optredens van getalenteerde Kompassers. De MNM-DJ’s brachten ook bezoekjes aan enkele lessen om echt te ervaren hoe Het Kompas zich onderscheidt van andere scholen.

Eindigen deed het bezoek in een massadans ’t Smidje.Op 27 oktober maakt MNM bekend welke school de Strafste school wordt. Als Het Kompas wint zouden ze de eerste Limburgse school zijn die wint. We houden allemaal onze vingers gekruist voor Het Kompas!

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief