Hockeyclub Sint-Truiden geeft mee vorm aan LEAD van Thomas Briels

Partners

Hockeyclub Sint-Truiden geeft mee vorm aan LEADS, het online trainingsplatform van Thomas Briels, ex-kapitein van de Red Lions. LEAD is een online platform waarbij trainers en coaches ondersteuning krijgen om het beste te halen uit hun team.

Hockey Club Sint-Truiden ging het afgelopen jaar een intensieve samenwerking aan met Thomas Briels, ex-international en gewezen kapitein van de Red Lions. Hij is momenteel ook co-commentator voor VTM op het EK Hockey in Duitsland.
Briels ontwikkelde aan de hand van zijn ervaring in een uniek, didactisch online platform genaamd LEAD. Een tool die trainers en coaches uit de hockywereld kunnen gebruiken om de prestaties van hun team te verdedigen. De Yellow Eagles van Sint-Truiden maakten deel uit van de pilootteams die het platform mee uittestten.
Op maandag 21/08 werd het platform officieel voorgesteld aan de trainers en coaches van de club. Thomas Briels was ook aanwezig en zal de Yellow Eagles blijven ondersteunen en ons met praktische tips en tricks bijstaan.

Hockeykampen

Hockey Club Sint-Truiden zet het nieuwe seizoen in met twee hockeykampen eind augustus. Het eerste kamp is in samenwerking met Sportways x Thomas Briels en richt zich op onze U11 tot U16 spelers.
Daarna is het de beurt aan onze jongste spelers van U6 tot U10, waarvoor onze eigen trainers een superleuke 3-daagse hebben voorbereid.

Wil jij de sport eens ervaren? Dan kan je in de maand september bij de club terecht voor proeftrainingen.

  • Kinderen van geboortejaar 2013 tot en met geboortejaar 2005 zonder hockey-ervaring krijgen eerst een basis hockey aangeleerd tijdens de Start 2 Hockey trainingen. Deze gaan door op woensdagen van 18u45 tot 20u00 (vanaf 6 september).
  • Kinderen van geboortejaar 2018 tot en met 2014 mogen aansluiten bij de trainingsgroep van hun leeftijd vanaf de week van 4 september.
    Raadpleeg www.yelloweagles.be voor meer details over de trainingsuren per leeftijd.
  • Ben je 18 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom tijdens de Trimtrainingen op woensdagen om 20u00.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief