Hondenijsjes nu ook bij de Posterijen

Bij de Posterijen denken ze tijdens deze warme dagen ook aan de trouwe viervoeter. Je kan er vanaf nu ook speciale hondenijsjes krijgen.

Bij deze warme temperaturen gaat iedereen al eens graag afkoelen tijdens een gezellig terrasje. Vaak gaat de trouwe viervoeter dan mee en moet hij of zij zich even afkoelen met een kommetje water, echter niet bij de Posterijen. 

“Ik vind het geweldig als baasjes hun viervoeter mee op stap nemen, vaak zie ik dan klanten die hun hondjes iets te eten geven ‘van tafel’. Vaak zijn niet alle  ingrediënten die voor ons dagdagelijkse kost zijn geschikt voor de honden.”

Stephanie Joris, zaakvoerder Posterijen

Je hond een roomijsje geven is doorgaans geen goed idee, zeker niet als er chocolade in zit. Het bevat namelijk stoffen die niet goed verteerbaar zijn voor honden. Daarom ging Stefanie op zoek naar een alternatief zodat de honden een verfrissende snack hadden die bovendien ook geen extra afval achterlaat.

Wat het ijsje uniek maakt is dat het ‘stokje’ niet bestaat uit afval om weg te gooien, maar als een beentje om na het  verfrissende ijsje op te smikkelen.” 

Stephanie Joris, zaakvoerder Posterijen

Na hun aankondiging op Facebook kreeg de zaak al veel vraag!

Wil jij je hond eens een extra traktatie geven? Breng dan zeker een bezoekje aan de Posterijen, Stapelstraat 26a.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!