Hooch Sint-Truiden bestaat 5 jaar

Partners

De drankenspeciaalzaak en escape room Hooch bestaat 5 jaar en dat vieren ze met een groot evenement op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Op zondag 2 juli viert Hooch, de drankenspeciaalzaak en escape room-uitbater, een mijlpaal: hun 5-jarig bestaan. Gevestigd op de Grote Markt 21 in Sint-Truiden, heeft Hooch sinds 5 juli 2018 een naam opgebouwd als dé referentie voor unieke en betaalbare dranken in de regio. Maar Hooch is veel meer dan dat. Bezoekers kunnen genieten van een gezellige bar met verrassende drankjes en zich wagen aan de uitdagende escape rooms, die elk jaar een nieuw thema hebben dat gerelateerd is aan een bekend drankmerk. Ter ere van 135 jaar Fryns werkt Hooch dit jaar samen met Fryns stokerij uit Hasselt en hun Lady Jane Cocktails. Daarvoor werkten ze samen met het rummerk Don Pappa.

Uniek in Sint-Truiden

Vanaf het begin was Hooch een ware trendsetter in de regio met zijn unieke concept van een winkel, bar en escape room, allemaal onder één dak. Verschillende zaken volgden zeker na de pandemie hun voorbeeld door een winkel-element in hun zaak toe te voegen. Hooch weet de gezelligheid van een bruin café te combineren met een verfijndere drankenzaak door bij elk speciaal moment een unieke ervaring klaar te hebben staan voor hun klanten. Zo houden ze geregeld voor hun trouwe klanten een kerstdrink, halloweenfeestje etc.
Het 5-jarig bestaan van Hooch is ook een moment om terug te kijken op de vele succesvolle evenementen die ze hebben georganiseerd. Een van de hoogtepunten is het jaarlijkse drankenfestival “Flavours of Hooch”, dat dit jaar plaatsvindt op zondag 10 september op de Grote Markt van Sint-Truiden. Op dit evenement worden verschillende leveranciers van Hooch samengebracht om een tasting in open lucht te organiseren.

Jubileum Gin

Peter Landerloos, Peter van der Loo en Patrick Hopstaken (de 3 P’s achter Hooch) nodigen iedereen van harte uit om samen met hen het jubileum van Hooch te vieren op zondag 3 juli vanaf 15.00 uur op de Grote Markt. De toegang is gratis en het eerste drankje wordt aangeboden door Hooch. Op deze speciale dag kunnen bezoekers genieten van een groot zonnig terras, diverse cocktailbars, gratis proeverijen en live muziek.

Voor hun 5-jarig bestaan lieten de zaakvoerders ook een speciale gin maken. Die kan je zondag proeven en kopen!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.hooch.be.

Lees ook

Al meer dan 20.000 bezoekers. Vrijstaat A gaat laatste week van...

Vrijstaat A, de creatieve zomerbar van Sint-Truiden, gaat zijn laatste week in. In vijf weken tijd zijn er al zo’n 20.000 bezoekers afgezakt naar...
hilde vautmans- onderzoek - fraude- europees parlement - sint truiden - sintruin begot

Onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans voor mogelijk misbruik Europese middelen

De federale politie is bezig met een onderzoek naar Europarlementslid Hilde Vautmans, zo meldde weekblad Knack gisterenavond. Vautmans zelf zei gisterenavond niet op de...

Verkiezingsaffiche of reclame voor een schoenwinkel? Campagnebeeld Truiense CD&V zaait verwarring

Wie de afgelopen dagen door Sint-Truiden reed, kon misschien een opvallend beeld van een cowboylaars en een hoge hak tegenkomen. Het beeld maakt deel...

Instagram

{{content:words:20}}

Advertentie

Nieuwsbrief