Hoofdprijs van Dualita al direct de deur uit!

Dualita had nog maar net een prijs geschonken aan Shop & the City voor hun Schitterende Scanactie. Maar de prijs ging al de deur uit. De winnaar van de scanactie van juni kon niet weerstaan aan een jaar lang culinair genot.

Marijke Lamens mag zichzelf de winnares van de Schitterende Scanactie van juni noemen. Zij scande haar Shop & The City kaart het winnende lot bij de Eurospar in Zepperen.

“Ik was compleet verrast toen Shop & The City me opbelde om me mee te delen dat ik gewonnen had. Toen ik de te winnen superprijzen zag op de website van Shop & The City, viel mijn oog meteen op de prijs van Dualita. Nu de horeca weer volledig geopend is, willen we weer maximaal genieten van de Truiense horeca. Het was dus snel beklonken welke superprijs ik zou kiezen.”

Marijke Lamens, winnaar schitterende scanactie juni

Koen Francis, uitbater van Dualita, is alvast blij dat zijn superprijs al snel de deur uit is.

“Als pas geopende zaak is het natuurlijk fijn dat mensen een goed gevoel hebben en maandelijks bij ons willen komen genieten. Daar doen we het voor!”

Koen Francis

Nieuwe superprijs

STVV is trotse partner van de Schitterende Scanactie en Shop & The City. Met het nieuwe voetbalseizoen in het vooruitzicht, schenkt STVV 2 abonnementen voor tribune Oost. Hiermee benadrukken Shop & The City en STVV het belang van de combinatie Horeca, Handel, Markt én Voetbal. Blijf dus scannen met je Shop & The City kaart! Wie weet zit jij binnenkort na het shoppen te genieten van een heerlijk potje voetbal op Stayen.

Wil je meer weten over Shop & the City, de Schitterende Scanactie en nog veel meer? Neem dan zeker een kijkje op hun website.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!