Instagrampagina van Truiens koppel toont reis van sterrenkindje

Partners

Een Truiens koppel neemt hun sterrenkindje mee op avontuur. Via de instagrampagina Onze Kleine Avonturier neemt een Truiens koppel hun sterrenkindje Elder mee op avontuur.

Via de instagrampagina Onze Kleine Avonturier deelt een Truiens koppel foto’s van hun reizen en die maken ze niet alleen. Want op elke plek waar ze naartoe gaan nemen ze een sticker mee met de naam van hun zoontje Elder die stilgeboren werd.

Reizen

Het koppel, dat liever anoniem wil blijven, getuigt op de pagina dat ze zelf graag reizen. Iets wat ze met hun zoontje Elder graag hadden willen doen. Hun vroedvrouw kwam na het heengaan van Elder met het idee om stickers te maken met zijn naam.

“Een paar dagen na zijn geboorte kwam onze vroedvrouw met een geweldig idee! Stickers voor onze kleine avonturier zodat hij toch de wereld kan zien. Op deze manier kan Elder toch een beetje deel uitmaken van ons leven.”

Ouders van Elder

Elder heeft op korte tijd heel wat afgereisd van Turkije tot Domein Nieuwenhoven, de zee en bergen. De kleine Elder reisde al mee met heel wat mensen en zijn ouders en kon zo op zijn manier zijn stempel nalaten op deze wereld.

Zit je zelf met vragen over sterrenkindjes? Dan zijn er verschillende platformen waarmee je contact kan opnemen. Zo is er het platform www.sterrenkinderen.be. Maar ook de organisatie Boven de Wolken, waar je een photoshoot kunt regelen voor jou en je sterrenkindje. Ook bestaat het platform Berefonds en kan je via Stars and Angels kinderkledij vinden voor sterrenkindjes.

Wil jij Elder meenemen op reis? Dan kan je een privébericht sturen naar zijn ouders via de instagrampagina Onze Kleine Avonturier.

Onze redactie wenst de familie van Elder veel sterkte toe en hoopt dat Elder nog heel veel van de wereld zal kunnen zien op zijn eigen speciale manier.

Lees ook

Truienaar is kandidaat voorzitter Open VLD

Truienaar Maxime Natus is kandidaat voorzitter bij Open VLD. De jonge Truienaar is momenteel actief als lid van de studiedienst van de partij.

Onderzoek naar voormalig Truiens schepen Jelle Engelbosch afgerond en geseponeerd

Na een uitgebreid onderzoek van meer dan anderhalf jaar heeft het parket besloten om geen vervolging in te stellen tegen Jelle Engelbosch met betrekking...

Cinema Cameo komt terug

Na de sluiting van Cinema Cameo komt Trudo Carlier met leuk nieuws: de cinema zal opnieuw zijn deuren openen, en dat in samenwerking met...

Instagram

Goed nieuws voor de Truiense filmliefhebbers!🎥

Cinema Cameo gaat weer open en dat in samenwerking met de Lumière Group. Deze baten
Breaking! Cinema Cameo zal opnieuw openen! 🎥

Cinema Cameo zal rond kerst of begin 2025 opnieuw openen. Dat maakten ze vandaag
Truiense handelaar denkt aan verdere stappen tegen stadsbestuur na weigering evenement in Minderbroederskerk.⛪️

Peter Landerloos, eigenaar van Hooch Sint-Truiden, denkt aan
Marleen Thys, gemeenteraadslid voor Vooruit, stopt met de lokale politiek. 📰

Marleen Thys, Truiens gemeenteraadslid, stopt met de gemeentelijke politiek. Dat
Vandaag 4 juli gaan de Parkies van start met L’Adele. 🎤

Ga jij kijken naar een van de voorstellingen in ‘t
Nieuw speelpleintje geopend aan de Burcht van Brustem! 🦄

Aan de Burcht van Brustem werd vandaag een nieuw speelpleintje geopend! Het
Maison Folie, de nieuwe zomerbar aan het Truiense Speelhof, is open! 😎☀️

De zomerbar biedt een mooie rustplek in het midden
𝗧𝗿𝘂𝗶𝗲𝗻𝘀𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗶𝗲𝘇𝗶𝗻𝗴𝘀𝗸𝗼𝗼𝗿𝘁𝘀 𝗻𝗲𝗲𝗺𝘁 𝘁𝗼𝗲.🌡

Ludwig Vandenhove, voormalig burgemeester en parlementslid, maakte bekend dat hij lijsttrekker is voor de lokale verkiezingen van
Truienaar opgepakt op de Grote Markt na conflict over onbetaalde rekening. ⛓️‍💥

Een 29-jarige man werd op woensdag 26 juni opgepakt

Advertentie

Nieuwsbrief