Instagrampagina van Truiens koppel toont reis van sterrenkindje

Een Truiens koppel neemt hun sterrenkindje mee op avontuur. Via de instagrampagina Onze Kleine Avonturier neemt een Truiens koppel hun sterrenkindje Elder mee op avontuur.

Via de instagrampagina Onze Kleine Avonturier deelt een Truiens koppel foto’s van hun reizen en die maken ze niet alleen. Want op elke plek waar ze naartoe gaan nemen ze een sticker mee met de naam van hun zoontje Elder die stilgeboren werd.

Reizen

Het koppel, dat liever anoniem wil blijven, getuigt op de pagina dat ze zelf graag reizen. Iets wat ze met hun zoontje Elder graag hadden willen doen. Hun vroedvrouw kwam na het heengaan van Elder met het idee om stickers te maken met zijn naam.

“Een paar dagen na zijn geboorte kwam onze vroedvrouw met een geweldig idee! Stickers voor onze kleine avonturier zodat hij toch de wereld kan zien. Op deze manier kan Elder toch een beetje deel uitmaken van ons leven.”

Ouders van Elder

Elder heeft op korte tijd heel wat afgereisd van Turkije tot Domein Nieuwenhoven, de zee en bergen. De kleine Elder reisde al mee met heel wat mensen en zijn ouders en kon zo op zijn manier zijn stempel nalaten op deze wereld.

Zit je zelf met vragen over sterrenkindjes? Dan zijn er verschillende platformen waarmee je contact kan opnemen. Zo is er het platform www.sterrenkinderen.be. Maar ook de organisatie Boven de Wolken, waar je een photoshoot kunt regelen voor jou en je sterrenkindje. Ook bestaat het platform Berefonds en kan je via Stars and Angels kinderkledij vinden voor sterrenkindjes.

Wil jij Elder meenemen op reis? Dan kan je een privébericht sturen naar zijn ouders via de instagrampagina Onze Kleine Avonturier.

Onze redactie wenst de familie van Elder veel sterkte toe en hoopt dat Elder nog heel veel van de wereld zal kunnen zien op zijn eigen speciale manier.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws, events en gezelligheid in Sint-Truiden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de interessantste scoops!